STANJE UBOJICE IZ SANSKOG MOSTA Nakon pokušaja samoubojstva metak mu prošao pored srca i izašao van, stabilno je

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Trostruki ubojica iz Sanskog Mosta, Mehemed Vukalić, koji je hospitaliziran u UKC RS nakon pokušaja samoubojstva, svjestan je i budan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marko Kantar, načelnik Službe za torakalnu kirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske, izjavio je novinarima da su jučer primili pacijenta s prostrelnom ranom grudnog koša i ozljedama pluća, prenose Nezavisne.

"Hitno smo ušli u operacijsku salu i operirali ga. Pacijent je stabilno i očekujem da će sve biti u redu. Metak je ušao na prednjoj strani grudnog koša, a izašao je na leđa i bio je vrlo blizu srca. Trenutno je u stabilnom stanju i izvan životne opasnosti, ali to ne znači da se situacija ne može promijeniti", rekao je Kantar.

Vlado Đajić, generalni direktor UKC RS, istaknuo je da je ova ustanova sposobna izvršavati najzahtjevnije operacije.

Podsjećamo, domar Mehemed Vukalić upao je na sastanak u školi i počeo pucati iz automatske puške, ubivši tri osobe. Usmrtio je direktora Gimnazije Nijaza Halilovića, profesoricu engleskog jezika Gordanu Midžan i tajnicu Nisvetu Kljunić. Vukalić je nakon toga pucao u sebe, te je zbog ozljeda hospitaliziran u UKC RS u Banjoj Luci.

Vezani članci