PROSLAVILI USPJEH TVRTKE Direktor iz BiH nagradio troje radnika novim automobilima

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Prvo desetljeće uspješnog rada proslavio je 'Robini design d.o.o.', prijedorsko poduzeće koje se bavi dizajnom i izradom namještaja po mjeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tom prigodom, nagrađeni su najzaslužniji zaposlenici, i to automobilima.

Nove automobile dobili su Bojana Joveš, Dalibor Vržina i Jovana Pilipović.

Ključeve im je uručio direktor poduzeća Duško Šalabalija. Nagrađeni radnici kažu kako su iznenađeni ovakvom nagradom, ali napominju i da se, 'poznavajući Duška, takvo nešto moglo i očekivati', prenosi infoprijedor.ba.

Direktor Šalabalija komentirao je kako je ovaj poklon njegov način da oda priznanje i pokaže zahvalnost ljudima koji su svojim radom i pristupom poslu učinili da se Robini nalazi tu gdje jest.

''I to se pokazalo kroz razvoj poduzeća, jer smo za relativno kratko vrijeme iz prostorije od 50 kvadrata, došli do toga da se sad nalazimo u preko 2.000 kvadratnih metara. Dobro smo pozicionirani na tržištu. Uspjeh je zajednički jer su zaposleni zajedno sa mnom radili da dođemo do ove razine na kojoj smo danas'', napominje Šalabalija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Što se budućnosti tiče, nastavit ćemo s radom i razvojem. Naše je da se borimo, da budemo što bolji, da se razvijamo i zapošljavamo ljude. Željeli smo dati svoj doprinos u podizanju gospodarstva grada. Da zapošljavamo ljude iz Prijedora. Da budemo odgovorni prema našoj zajednici. To je naš imperativ, i to je ono što zavisi od nas'', dodao je.

Jovana Pilipović, jedna od nagrađenih, komentirala je velikodušnu gestu direktora.

''On uvijek nastoji da na poslu budemo zadovoljni, i da uoči imamo li neke probleme. Rijetkost je da se poslodavci na takav način odnose prema radnicima. I hvala mu, jer sam dobila priliku da učim, da se razvijam. I da postanem šef najljepšeg i najvećeg salona na ovom prostoru'', rekla je Pilipović.

''Ako je netko dobar u nečemu, ne treba to raditi za džaba. Trud i zalaganje treba adekvatno nagraditi. Da se ljudi zaista osjete da su dio poduzeća, da je uspjeh poduzeća i njihova zasluga i da se stvara partnerski odnos'', naglasio je Šalabalija.

Nagrađeni radnici 'Robinija' dobili su identične automobile, jer direktor smatra kako su dali jednak doprinos. U ovom poduzeću nadaju se da će i narednih godina neki drugi radnici biti nagrađeni na sličan način, i da će kompanija biti još uspješnija.

Vezani članci