PREUZMITE POKLON BON OD 50 KM Svakog dana osiguran transfer s Aerodroma Sarajevo do kućnog praga u Hercegovini

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Aerodrom Sarajevo iz mjeseca u mjesec ruši svoje rekorde zahvaljujući velikom broju novih letova uključujući i letove niskotarifnih kompanija kao što su WizzAir i RyanAir. Sada su s Aerodroma Sarajevo i prema njemu osigurani transferi usklađeni sa letovima za sve putnike iz Hercegovine. U ovom članku pronađite promo-kod kojim dobivate na poklon 50 KM za svoj prvi transfer!

Svakog dana uz sve letove putnici iz Mostara, ali i Konjica, Jablanice, Stoca, Čapljine, Međugorja, Ljubuškog i Širokog Brijega sada imaju transfer od njihove kućne adrese do Aerodroma Sarajevo. Transferi su podešeni tako da odgovaraju gotovo svim letovima na Aerodromu Sarajevo, s posebnim naglaskom na letove niskotarifnih kompanija i letove prema destinacijama gdje ima puno naše dijaspore.

Osim naše dijaspore, ova opcija će biti jako atraktivna i za lokalne putnike, jer se sada iz Sarajeva jeftino može letjeti prema Solunu, Milanu, Londonu, Dubaiu, Istanbulu, a uskoro i prema Rimu i drugim destinacijama. Tu su i standardno popularni letovi prema Frankfurtu, Zurichu, Beču, Kelnu i Varšavi. Putnici će tako pronaći letove na blizu 40 destinacija koji će otvoriti mogućnosti novih putovanja u svim dijelovima godine.

Cijene transfera od gradova u Hercegovini do Aerodroma Sarajevo variraju u zavisnosti od grada, termina i broja osoba. Transfere vrši Balkan Transfer, vodeća platforma za aerodromske transfere u regiji sa preko 100.000 zadovoljnih putnika. Stoga ne morate brinuti, vaš transfer će uvijek biti pouzdan i pravovremen, bez obzira da li ste jedini putnik u transferu. Vodećim softverskim rješenjem u ovoj industriji Balkan Transfer omogućava najbolji omjer kvalitete usluge i cijene, štedeći vam vrijeme i novac potrebne za kombiniranje drugih oblika prijevoza.

Registrirajte se danas na web stranici Balkan Transfera, a prilikom registracije iskoristite promo-kod HERCEGOVINA2024. Promo kod je aktivan za prvih 1.000 registriranih putnika, a možete ga iskoristiti bilo kada u budućnosti. Važno je samo da ga upišete tijekom registracije i da registraciju obavite odmah. Sretan put!

Vezani članci