PRED NAMA JE LIJEP VIKEND Sunčano i toplo u Hercegovini, pljuskovi stižu početkom tjedna

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

U Bosni i Hercegovini danas će prevladavati sunčano vrijeme. Dio prijepodneva po kotlinama Bosne i uz riječne tokove magla ili niska naoblaka. Vjetar slab istočni i sjeveroistočni. Dnevna temperatura zraka od 18 do 24, na jugu do 26 stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju, 22. rujna, sunčano vrijeme. U jutarnjim satima po kotlinama Bosne može biti magle. Vjetar slab u Hercegovini i na jugozapadu Bosne jugozapadni, a u ostatku zemlje istočni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od 7 do 13, na jugu do 16, a dnevna od 18 do 24, na jugu do 27 stupnjeva, piše Fena.

Za ponedjeljak se predviđa sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od 10 do 16, na jugu do 18, a dnevna od 19 do 25, na jugu do 27 stupnjeva.

U utorak će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme s lokalnim pljuskovima. Vjetar slab južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od 10 do 16, na jugu do 18, a dnevna od 18 do 24 stupnja.

Za srijedu se prognozira umjereno do pretežno oblačno vrijeme uz postepeno razvedravanje tijekom dana. U jutarnjim satima i dio prijepodneva očekuje se kiša ili lokalni pljuskovi. Vjetar slab do umjeren južni i jugozapadni.

Jutarnja temperatura od 10 do 16, na jugu do 18, a dnevna od 18 do 24 stupnja, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda Bosne i Hercegovine.

Vezani članci