NOVI LETOVI IZ MOSTARA Od iduće godine u Beč, Napulj i još tri europska grada

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Sky Alps, zrakoplovna kompanija s bazom u Zračnoj luci Mostar, uspješno je zaključila sezonu 2024. godine bez ijednog otkazanog leta. Nakon 194 operacije i 388 obavljenih letova, ova suradnja se pokazala izuzetno uspješnom, čime je Sky Alps dokazao svoju pouzdanost, naveli su iz mostarske Zračne luke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od travnja 2024. godine, Mostar je bio povezan s nekim od najatraktivnijih europskih destinacija, uključujući Rim, Veronu, München i Bari. Ova ponuda letova omogućila je stanovnicima i turistima brz i jednostavan pristup popularnim gradovima diljem Europe.

Kako sezona završava, Zračna luka Mostar i Sky Alps već najavljuju uzbudljive novosti za 2025. godinu. Iz Zračne luke Mostar tvrde da će se putnici moći radovati letovima prema novim destinacijama, uključujući Napulj, Bergamo, Beč, Palermo i Cataniju. Raspored letova i karte za nadolazeću sezonu bit će dostupni uskoro, a aviokompanija obećava još bolju povezanost s europskim metropolama.

Sky Alps je postao prva zrakoplovna kompanija koja je uspostavila bazu u Mostaru, čime dodatno doprinosi razvoju turizma i gospodarskih veza ovog kraja. Sudeći prema uspjehu u 2024. godini, ova suradnja obećava još bogatiju ponudu i veći broj destinacija u nadolazećim godinama.

Vezani članci