MOGAO LAKO POBJEĆI U BiH Policija RS se uključila u potragu za ubojicom policajca iz Srbije

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

MUP Republike Srpske uključio se u potragu za odbjeglim napadačem, koji je sinoć u Loznici ubio policajca Nikolu Krsmanovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Policijski službenici Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske poduzimaju niz mjera i radnji u vezi s potragom za osobom koja je noćas počinila kazneno djelo 'Teško ubojstvo', prilikom čega je smrtno stradao policijski službenik Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srbije u Loznici", naveo je MUP RS te dodao:

"Od samog događaja, pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske su u stalnoj komunikaciji s kolegama iz Srbije i poduzimaju niz mjera na područjima koja operativno pokrivaju policijske uprave Zvornik i Bijeljina, a sve u cilju lociranja i lišenja slobode počinitelja ovog kaznenog djela, imajući u vidu blizinu granice dvije zemlje."

Uz policijske službenike ovih dviju uprava, u potragu su uključeni i pripadnici jedinica žandarmerije.

Pozvali su i građane, posebno one koji žive u navedenom pograničnom području, da ukoliko primijete osobu s fotografije, pozovu policiju na broj 122.

Krsmanović je ubijen sinoć nakon što je na njega pucao Hajziri Artan. U napadu je ranjen policijski službenik Vjekoslav Ilić, koji se trenutno oporavlja u bolnici u Loznici.

Vezani članci