HERCEGOVAČKE ELITE Društveni događaj u mostarskom restoranu spojio Čovića, Kordića, braću Mamić i Kolindinog savjetnika

M. Jurić/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Jedan društveni događaj ovoga je vikenda u mostarskom restoranu Ljetnikovac okupio neka zanimljiva imena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Našli su se tu, u istoj prostoriji bjegunci od hrvatskog pravosuđa, braća Mamić zajedno sa predsjednikom HDZ BiH i HNS Draganom Čovićem.

Uzvanik je bio i glavni HNS demograf Božo Ljubić, a primijećen je bivši savjetnik i nosač torbica Kolinde Grabar Kitarović, Tomislav Madžar.

Tomislav Madžar FOTO: Boris Kovačev/Cropix

Primijećen je i bivši šef hrvatskih nogometnih sudaca, Daruvarac Bruno Marić, poznat po druženjima sa igračima i bivšim izvršnim potpredsjedncima nekih klubova, posjedovanju vatrenog oružja i činjenici da nije dobrodošao u Dalmaciju.

A fešta u Mostaru ne bi bila kompletna bez gradonačelnika Mostara, i nositelja liste HDZ BiH za Mostar i u 2024. Marija Kordića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvanike su zabavljali pjevači Mate Milićević i Ivan Mikulić.

Kakav je to event koji na jednom mjestu okuplja svu ovu 'elitu' Hercegovine?

Riječ je o svadbi Ivana Tomića, sina rektora Sveučilišta u Mostaru, Zorana Tomića, o čijim je postupcima portal Hercegovina.info pisao više puta.

Zanimljivo je da među uzvanicima nije bilo premijera Hrvatske, Andreja Plenkovića čija Vlada financijski snažno potpomaže rad Sveučilišta u Mostaru, a u isto vrijeme i potražuje bjegunca od pravomoćne zatvorske kazne, bivšeg gospodara hrvatskog nogometa, Zdravka Mamića. Vjerojatno za Plenkovića ne bi bilo zgodno da se njih dvojica nađu pod istim krovom, u istom svadbenom salonu.  

 

Autorska prava na preneseni videozapis polaže isključivo SUM TV/University of Mostar Television

Mladoženja Ivan Tomić, inače je po službenoj biografiji studirao Ekonomiju i menadžment u Austriji (Graz) i Hrvatskoj (Zagreb). Suradnik je Večernjeg lista BiH i nogometnog magazina Four Four Two iz Londona.

Za ovaj prestižni nogometni časopis intervjuirao je Luku Modrića, Ivana Perišića, Antu Rebića, Matea Kovačića, Marija Stanića i dr. proslavljene aktualne i bivše nogometaše.

Za Four Four Two radi analize, a sudjeluje u ocjenjivanju najboljih svjetskih nogometaša. Boravio je u najvažnijim europskim klubovima i metropolama, izučavao modele funkcioniranja nogometnih klubova, susretao se sa izvršnim direktorima, direktorima komunikacija, marketinga i dr.

Svoje poglede na suvremeni nogomet objavljuje na blogu ivantomic.net. Suradnik je i predavač na Nogometnoj akademiji Hrvatskog nogometnog saveza. Objavio je knjige: Sportski odnosi s javnošću (2018.), Strateško upravljanje sportskom komunikacijom (2019.), Strategic Management of  Sports Communication (2019.).

Vezani članci