BIZARAN I SRAMOTAN MOTIV Poznato zbog čega je mladić usred bijela dana udario ženu u Mostaru

Z. Kolobara/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

U ponedjeljak, 14. listopada, oko 15 sati i 30 minuta u Ulici kralja Zvonimira dogodio se incident u kojem je mladić fizički napao ženu, čiji identitet nije otkriven javnosti. Napadnuta čitateljica koja nam se jučer obratila kazala nam je da je motiv napada bila igra, odnosno izazov u kojem je mladić sa snimka dobio zadatak da udari jednu osobu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napad se odvio u prolazu između zgrada, gdje je mladić, bez ikakvog razloga, ženu snažno udario u donji dio leđa. Žrtva incidenta, koja se još uvijek oporavlja od operacije kičme provedene prije godinu dana, zbog siline udarca zatražila je pomoć hitne službe.

Napad je odmah prijavljen policiji. Žrtva je uspjela osigurati snimke s okolnih nadzornih kamera, koje su pomogle u identifikaciji počinitelja.

Prema saznanjima portala hercegovina.info mladić je priveden, a neslužbeno se i doznaje da je riječ o bivšem sportašu i sinu od HDZ-ove visokopozicionirane osobe u jednom od gradskih javnih poduzeća.

Iz MUP-a HNŽ na svojim službenim stranicama stoji evidentirano za 14. listopada šest prekršaja iz oblasti javnog reda i mira, od toga tri na području Čapljine i na području Mostara također tri bez više detalja, a ne zna se i odnosi li se ijedan od prekršaja na gore navedeni.

Žena odustala od tužbe, mladić se ispričao

U međuvremenu od čitateljice smo dobili informaciju da je odustala od tužbe i da je oprostila mladiću za glupost koji je napravio. Dobili smo i poruku od mladića sa snimke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon nemilog incidenta koji se dogodio iz glupe igre ispričao sam se gospođi. Iskreno mi je žao zbog postupka koji sam napravio ne razmišljajući o posljedicama. Naravno da prihvaćam odgovornost za svoj postupak iako iskreno žalim zbog učinjenoga. U razgovoru s gospođom raduje me da nema posljedica po njezino zdravlje i to je ono što ostaje", kazao je.

Vezani članci