APEL JAVNOSTI Iz Jablanice traže pomoć u identifikaciji jednog tijela

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Općinski stožer civilne zaštite Jablanica obavještava javnost kako je u prirodnoj nesreći koja je pogodila općinu Jablanica, na lokaciji Donja Jablanica, pronađeno tijelo muške osobe za koje nije izvršena identifikacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Upućujemo apel javnosti da, ako imaju saznanja o podacima na osnovu kojih bi se utvrdio identitet NN osobe, da se jave na broj Operativnog centra policijske uprave Konjic: 036/730-338'', naveli su iz Općinskog stožera civilne zaštite Jablanica.

Prema nepotvrđenim informacijama, sumnja se kako je riječ o osobi koja je u trenutku prirodne nesreće koja je pogodila područje Donje Jablanice nailazila osobnim vozilom kroz to naselje, piše Avaz.

I nakon današnje izvanredne sjednice Vlade HNŽ potvrđeno je da identitet te osobe nije utvrđen. Pretpostavke su da je ta osoba bila u tranzitu kroz Jablanicu.

Do sada je na području Jablanice smrtno stradalo 15 osoba. Također, u Vladi HNŽ nisu mogli potvrditi da je tijekom dana pronađena još jedna smrtno stradala osoba na području Buturović Polja.

Potvrdu o tome, kako je naveo Darko Juka, moći će dati u večernjim satima kada kompletiraju izvještaj o svim današnjim aktivnostima s terena. 

Vezani članci