GRADSKI DERBI Lokomotiva bolja od Galeba i pobjedom izbila na prvo mjesto

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

U okviru Omladinske rukometne lige – Grupa “Jug”, jučer je odigran zanimljiv lokalni susret između ženskih ekipa RK Galeb i RK Lokomotiva. Lokomotiva je slavila pobjedu rezultatom 21:13. Na poluvremenu su Galebice bile u blagoj prednosti od 8:7, ali je Lokomotiva u drugom dijelu utakmice uspjela preokrenuti rezultat i osigurati pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz RK Lokomotiva dolazi zadovoljstvo prikazanom igrom: "Danas smo odigrali drugo kolo Omladinske lige Jug, gdje su se naše ekipe suprotstavile jedna drugoj. Bolja je bila Lokomotiva s rezultatom 21:13, s poluvremenom 7:8 u korist Galeba. Posebno treba pohvaliti Nudžejmu Alić s 11 postignutih golova i našu golmanicu Emmu Šapuh. Danas sam pomalo tužan gledajući ove djevojke koje su nekad zajedno slavile i tugovale. Na žalost, i publika na tribinama bila je podijeljena, ali na kraju, svi su isti. Stručnjaci koji nikada nisu vidjeli rukometnu loptu, sada su postali kritičari."

Predstavnici RK Galeb izrazili su nezadovoljstvo igrom svoje ekipe: "Naše su igračice danas bile ispod uobičajene razine, a uzrok možda leži u treme ili nečem drugom. Nadamo se da se ovo neće ponoviti. Čestitamo protivnicama na izvrsnoj i poštenoj igri te na zasluženoj pobjedi! Zahvaljujemo i publici koja je podržala događaj izvanrednom atmosferom. Naše su djevojke prvi put iskusile pravi derbi, što nas raduje i veselimo se budućim utakmicama. Ovo ne smije demotivirati naše igračice, tek smo na početku i sada se okrećemo pripremama za nadolazeće izazove."

Ovaj susret predstavlja prvi od tri očekivana derbija između RK Galeb i RK Lokomotiva u sklopu Federalne rukometne lige FBiH za žene, a ovom pobjedom Lokomotiva je izbila na prvo mjesto.

Vezani članci