ZRINJSKI PROTIV SLOGE Ivanković najavljuje tešku utakmicu, ali cilja na tri boda

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Nogometaši Zrinjskog spremni su za susret protiv Sloge Doboj, koji se igra u srijedu, 11. rujna, na stadionu pod Bijelim Brijegom u sklopu zaostalog 1. kola Wwin Premijer lige BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Zrinjskog, Mario Ivanković, ističe kako očekuje izazovnu utakmicu, ali je uvjeren kako njegova momčad može osigurati sva tri boda.

"Sloga je ekipa koju dobro poznajemo iz prošle sezone, igrali smo protiv njih više puta u kupu i prvenstvu. Oni igraju s čvrstim defanzivnim blokom, formacijom 5-4-1 ili 4-5-1, s visokim igračima u zadnjoj liniji. Njihovo najjače oružje su ofenzivni prekidi, a mi smo toga svjesni. Ipak, ulazimo optimistično u utakmicu, znamo da će nam trebati puno energije i truda da rano postignemo pogodak, što bi nam olakšalo kasniji tijek utakmice," izjavio je Ivanković na konferenciji za novinare.

Zrinjski ima nekoliko igrača izvan stroja zbog ozljeda, ali momčad je dobila i nova pojačanja. Ivanković je posebno zadovoljan dolaskom Ilije Mašića i Marijana Ćavara.

"Van stroja su nam Ivančić, Ćorluka i Ramić, ali svi ostali su odradili odličan posao. Prijelazni rok završili smo s dva transfera, a ranije su nam se pridružili Alen Jurilj i Stefano Surdanović. Očekujem da ćemo ući u utakmicu puni želje za pobjedom i napraviti sve što je potrebno za tri boda," dodao je Ivanković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Zrinjskog također se osvrnuo na ozljede ključnih igrača, poput kapetana Nemanje Bilbije, čiji povratak očekuje nakon sljedeće prvenstvene pauze.

Utakmica između Zrinjskog i Sloge počinje u srijedu u 20:15, a Zrinjski trenutno ima maksimalnih 6 bodova nakon dva odigrana kola.

Vezani članci