Zrinjski opasno živio u završnici, a onda je mladi Čamber potvrdio pobjedu

I. Ćubela/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

U zaostaloj utakmici trećeg kola Premijer lige Bosne i Hercegovine nogometaši HŠK Zrinjski večeras su pod Bijelim Brijegom svladali Radnik iz Bijeljine rezultatom 2:0. Strijelci za Plemiće večeras su bili Mulahusejnović i Čamber.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plemići su bolje otvorili susret. Pokušao je u 5. minuti Ćavar, ali sigurno je to uhvatio Samurović.

U 19. minuti u dobroj prilici je bio Topić, a Samurović i to odlično to brani.

Do prednosti Zrinjski dolazi u 23. minuti. Nakon što je Ćavar ubacio iz kornera, glavom je pogodio Mulahusejnović. Provjeravao je VAR situaciju, ali sve je bilo čisto.

Tri minute kasnije ponovno je u prilici bio Topić, ali ponovno je tu vratar Radnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na poluvrijeme se otišlo minimalnim vodstvom Plemića.

 

I u nastavku Zrinjski bolje otvara. Pokušao je Mulahusejnović, no lopta odlazi preko vrata.  U 56. minuti rilika na drugoj strani. Crepaldi je pokušao lobovati Marića koji to brani.

Deset minuta kasnije svoj udarac je isprobao Teodorović, no Marić je bio na mjestu.

Ćuže je pokušao u 70. minuti udarcem glavom, no neprecizno. U 74. minuti još se jednom trese mreža Radnika i još jednom je pogodio Mulahusejnović, ali VAR je poništio pogodak zbog zaleđa.

U 83. minuti sjajna prilika za goste. Pantelić se sjurio sam ka Mariću, ali loptu je poslao pokraj vratnice. U 87. minuti u igru je ušao Nemanja Bilbija nakon nekoliko mjeseci oporavka od teške ozljede.

U drugoj minuti sudačke nadoknade pucao je Albijanić pokraj vrata.

No, dvije minute kasnije ipak smo vidjeli još jedan pogodak. Ćuže je povukao kontru i uposlio mladog Čambera koji pogađa za konačnih 2:0.

Standings provided by Sofascore

Vezani članci