ZRINJSKI DOČEKUJE RADNIK Mario Ivanković otkrio veliku vijest

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

HŠK Zrinjski sutra očekuje zaostala utakmica 3. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u kojoj će sutra na svom stadionu pod Bijelim Brijegom dočekati ekipu Radnika iz Bijeljine. Tim povodom danas je pred predstavnike medija izašao trener Plemića Mario Ivanković. Ono što je velika vijest za Ivankovića, momčadi, ali i za navijače Zrinjskog je svakako povratak u kadar Nemanje Bilbije. Ivanković je istaknuo kako cijeni Radnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neobično je za nas da ovako dugo nemamo utakmice. Ovu reprezentativnu stanku iskoristili smo s više treninga. Nadam se da smo sutra spremni odigrati jednu kvalitetnu utakmicu, protiv novajlije u ligi, protiv ekipe koja želi igrati i zna što želi na terenu. Svjesni smo toga, ali svjesni smo i naše kvalitete", kazao je Ivanković.

U momčad se vraća i Nemanja Bilbija koji bi trebao dobiti minutažu.

"Roster se popravio, imamo "slatkih problema". Raduje povratak ozlijeđenih igrača. Osim Ramića koji treba duže vrijeme zbog problema s okom i Memije, svi ostali su na raspolaganju. Nemanja Bilbija je s nama već 15-ak dana u trenažnom procesu i iz dana u dan se podiže. Nema problema s koljenom. Bit će u kadru već sutra, polako ćemo ga uvoditi u igru. On nam treba kao igrač i kao kapetan", rekao je Ivanković te dodao kako će se večeras momčadi priključiti Kozina i Prskalo koji imaju danas utakmicu za mladu reprezentaciju".

Kao i sve i Zrinjski je potresla tragedija koja se dogodila u BiH, zbog toga je i odgođena utakmica s Igmanom. Fokus je potrebno sada prebaciti na Radnik i sutrašnju utakmicu.

"Na dan kada se to dogodilo mi smo otišli u karantenu za utakmicu protiv Igmana, no došlo je do otkazivanja cijelog kola. Svi smo bili u mislima s ljudima koji su stradali. Suosjećali smo se svi s ljudima u Jablanici, Konjicu, Kiseljaku... Prošlo je određeno vrijeme i moramo nastaviti s prvenstvom. Nadam se kako su igrači fokusirani na utakmicu. Imamo dobru energiju i sve što treba je da ovo s treninga prenesemo sutra na teren".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane sutra će biti njegov nekadašnji suigrač iz Zrinjskog Velibor Đurić s kojim je zajedno osvojio naslov prvaka BiH.

"Raduje me susret s Đurićem s kojim sam ostao u kontaktu cijelo vrijeme, isto kao i sa Žižovićem. Rijetko tko bi pomislio da ćemo nas trojica nakon petnaestak godina voditi premijerligaške klubove. No, izborili smo se za to i tu smo gdje jesmo. Uistinu se radujem susretu s Đurićem koji je preporodio Radnik i vratio ga u Premijer ligu. Želim mu svu sreću u nastavku prvenstva, ali mi sutra imamo svoju računicu", kazao je Ivanković.

Utakmica između Zrinjskog i Radnika igra se sutra (srijeda 16. listopada) s početkom u 18 sati na stadionu 'HŠK Zrinjski'.

Vezani članci