VELEŽ NA KOŠEVU Irfan Buz i Ante Hrkać najavili teško gostovanje, s druge strane vreba Guliashvili

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Nogometaši Veleža večeras će u sklopu 10. kola Premijer lige BiH na stadionu Asim Ferhatović Hase odmjeriti snage protiv Sarajeva u derbiju Bosne i Hercegovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rođeni su održali posljednji trening pred sutrašnju utakmicu, a trening je protekao u radnoj atmosferi s jasnom željom i voljom da se u duelu protiv starih rivala postigne pozitivan rezultat.

Za klupski kanal Velež TV govorili su šef stručnog stožera Irfan Buz i nogometaš Ante Hrkać.

"Sarajevo je jaka i dobra ekipa. Ne trebamo puno pričati o njima. Odigrali su osam utakmica i postigli 18 golova, od čega je veliki dio Guliashvili. I to nešto govori. No, moramo se fokusirati na nas. Zadovoljan sam kako radimo, momci daju sve od sebe, tim se razvija. I to se vidi. Fizički smo spremni, što smo pokazali protiv Borca. S deset igrača smo se borili protiv Borca, a za to treba imati snage.
Taktički moramo još raditi. Moramo imati plan A, plan B. To je jedan proces. Vjerujem u ekipu, sto posto. Ako dobro stojimo na terenu, imat ćemo prostora i trebamo iskoristiti svoje prilike", kazao je Irfan Buz, trener Veleža.

O utakmici na Koševu govorio je i stoper Ante Hrkać.

"Očekuje nas zahtjevna utakmica protiv jako dobrog protivnika. No, nekako uvijek gore dobro igramo. Nadam se da će tako biti i ovoga puta. Svi momci su spremni i nadam se hrabroj i dobroj utakmici – kazao je Hrkać, najavivši da će Velež uskoro ponovo biti na vrhu premijerligaške ljestvice."
Utakmica na Koševu igra se u 20:45 sati, a glavni sudac je Mirza Kazlagić iz Cazina.

Vezani članci