ŠEST CRVENIH KARTONA U TREBINJU Iz Leotara najavljuju treće poluvrijeme pred nadležnim organima

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Nogometaši trebinjskog Leotara danas su na domaćem terenu, na Policama, poraženi od Ljubića rezultatom 0:1 u 12. kolu Prve lige RS. Ključni trenutak utakmice dogodio se u 47. minuti kada je Arsen Knežević pogodio za pobjedu gostiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, ono što najviše upada u oči su četiri crvena kartona koja su dobili igrači Leotara. Glavni sudac, Miroslav Bjelica iz Trnova, isključio je trojicu domaćih igrača (Luku Babića, Matiju Glogovca i Darka Đajića) te trenera Zdravka Šarabu, koji je prema službenom izvještaju isključen zbog neprimjerenog ponašanja, odnosno upućivanja uvredljivih psovki glavnom sucu.

Bjelica je isključio i jednog igrača gostiju (Borisa Ostojića), kao i njihovog trenera Vladenka Komlenovića, koji je isključen zbog neprimjerenog ponašanja, odnosno zbog glasnog upućivanja uvredljivih psovki prema domaćim navijačima prilikom napuštanja terena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nakon utakmice, oglasio se i FK Leotar na svojoj Facebook stranici, a njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Danas je na Policama Leotar izgubio od Ljubića, ali je poražen nogomet. Naše bodove nitko ne može vratiti, ali ova utakmica sigurno će imati svoje 'treće poluvrijeme' pred nadležnim organima. Utakmicu smo završili s ČETIRI crvena kartona, a o penalima i ofsajdima tek će se razgovarati. Mislili smo da su određene stvari ostale u dalekoj prošlosti, ali izgleda da još uvijek postoje pojedinci koji nas vraćaju na sam početak (ili na dno)."

Leotar se trenutno, nakon 11 odigranih utakmica, nalazi na 11. mjestu s 13 osvojenih bodova.

Vezani članci