POJAČANJE POD BIJELIM BRIJEGOM Bivši igrač Udinesea potpisao za Zrinjski

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Frano Mlinar od danas je novi igrač HŠK Zrinjski Mostar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskusni 32-godišnji vezni igrač u redove Plemića stiže kao slobodan igrač, a sa Zrinjskim je potpisao dvogodišnji ugovor te se odmah priključio pripremama momčadi u Svetom Martinu na Muri.

 

"Igranje za ovaj klub predstavlja veliku čast za mene, isto tako nosi veliku dozu odgovornosti jer igranje za Zrinjski podrazumijeva najviše ambicije o kojima se ne treba ni pričati. Znam jako dobro da su ovdje postavljeni visoki standardi što se tiče odnosa prema grbu, suigračima, navijačima i cijelom gradu i to me sve jako motiviralo i zato sam došao", kazao je Mlinar u prvom razgovoru za HŠK Zrinjski Mostar.

Rođeni Zagrepčanin najveći dio karijere proveo je u HNL-u u kojem je upisao gotovo 250 službenih nastupa.

Ponikao je u zagrebačkom Dinamu u kojem je debitirao kao 18-godišnjak, a afirmaciju je stekao u dresu zaprešićkog Intera iz kojeg je kao 21-godišnjak ostvario transfer u Udinese.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao igrač talijanskog kluba išao je na posudbu u švicarski FC Aarau, jedno sezonu proveo je i u mađarskom Mezőkövesdu, a posljednji šest sezona igrao je u Hrvatskoj – prvo u Lokomotivi i Slaven Belupu, a posljednje tri sezone u dresu NK Istra 1961.

Vezani članci