OTKAZANO Dinamo ne dolazi u Mostar, ništa od utakmice sa Zrinjskim

I. Ćubela/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

HŠK Zrinjski neće odigrati prijateljsku utakmicu u Mostaru protiv zagrebačkog Dinama koja je ranije najavljena za za 12. listopada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je potvrđeno danas iz mostarskog kluba za Hercegovina.info utakmica je otkazana. Prema informacijama, novi trener Modrih Nenad Bijelica odlučio je kako je njegovoj momčadi za vrijeme reprezentativne stanke bolje iskoristiti za treniranje, nego za put u Mostar što je potvrdio i zagrebački klub na svojim stranicama.

"Planirana prijateljska utakmica između Dinama i Zrinjskog iz Mostara, koja je bila planirana u reprezentativnoj pauzi, nažalost, neće biti organizirana. S obzirom da je došlo do promjene glavnog trenera i cijelog stožera, klub i trener su procijenili da je u ovom trenutku prioritet da momčad iskoristi reprezentativnu pauzu za dodatno "upoznavanje" i treniranje kako bi što spremniji dočekali nastavak sezone. Naravno da nam je žao što nećemo odigrati utakmicu s prijateljima iz Mostara, ali smo svakako sigurni da ćemo prvom sljedećom prilikom to organizirati. Plava noć koju smo organizirali u Mostaru ostaje i dalje po planu i klub će je čvrsto poduprijeti u organizaciji", objavili su službeno iz Dinama.

Podsjećamo, "Plava noć" za sve navijače Dinama održat će se u salonu Luna u Čulama gdje su se trebali pojaviti svi nogometaši Dinama i njihovo vodstvo.

Vezani članci