ODRŽANA SKUPŠTINA Admir Rahimić novi predsjednik Veleža

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Sinoć je u dvorani Centra za kulturu Mostar održana vanredna izborna Skupština FK Velež na kojoj je voljom većine skupštinskih delegata, dobio novo rukovodstvo koje će, u narednom razdoblju, preuzeti upravljanje klubom i raditi na njegovom daljem razvoju i unapređenju. Skupštini je nazočilo 41 od ukupno 50 članova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Senad Kevelj, koji je prije 14 dana podnio ostavku na mjesto predsjednika kluba, obratio se Skupštini i u svom izlaganju se primarno bazirao na financijsko stanje kluba u proteklom razdoblju. Prezentirao je sve ono što je prethodna uprava u svom mandatu ostvarila u proteklih 21 mjesec koje je proveo kao prvi čovjek kluba, osvrnuvši se na brojne projekte koji su urađeni, kao i one koji su u završnoj fazi i projekte čiji početak realizacije slijedi. Kevelj naglasio je činjenicu da na kraju svog mandata novom predsjedniku kluba i Upravnom odboru kluba predaje klub na zdravim financijskim osnovama.

U svom izlaganju Kevelj se dotaknuo i ostavke koju je podnio, rekavši da je kao prvi čovjek kluba, prvenstveno zbog loših rezultata koje klub ostvaruje početkom ove sezone, preuzeo odgovornost i podnio ostavku zahvalivši se svim svojim suradnicima te poželjevši sreću i uspjeh svom nasljedniku.

Nakon izlaganja SenadaKevelja, uslijedila je rasprava članova Skupštine u kojoj su u zanimljivoj diskusiji izneseni brojni konstruktivni prijedlozi u svrhu unapređenja rada kluba.

Skupština kluba je potom i formalno-pravno, na osnovu podnesene ostavke, razriješila Senada Kevelja s mjesta predsjednika FK Velež.

Jedini službeni kandidat za novog predsjednika kluba, Admir Rahimić, obratio se prisutnim članovima Skupštine i prije svega se zahvalio svom prethodniku na nesebičnoj energiji i zalaganju u proteklom razdoblju, nakon čega je prezentirao smjernice, ciljeve i vizije razvoja FK Velež za naredno razdoblje koje je predložio Skupštini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila bi mi čast i zadovoljstvo što sam u prethodnom razdoblju imao priliku raditi sa sada već bivšim predsjednikom kluba, gospodinom Senadom Keveljom. Mišljenja sam da smo u proteklih 21 mjesec radili dobre stvari, a naravno da je bilo i grešaka, ali su one svakako sastavni dio svakog ozbiljnog posla. Stava sam da klub mora imati kontinuitet dobrog upravljanja i da ne smijemo dopustiti da ode u nemirne vode. Moramo nastaviti ići naprijed, te naporno raditi kako bismo još dodatno ojačali i stabilizirali rad našeg kluba", istaknuo je u svom obraćanju Rahimić.

Nakon obraćanja i prezentacije smjernica, Skupština je jednoglasno imenovala Admira Rahimića za novog predsjednika FK Velež Mostar.

Na prijedlog novog predsjednika kluba, za zamjenika predsjednika FK Velež imenovan je dugogodišnji član uprave i sponzor kluba, Anel Demić.

Pored predsjednika Rahimića i zamjenika predsjednika Anela Demića, Skupština je imenovala i novi saziv Upravnog odbora FK Velež koji će u narednom razdoblju činiti Amira Trbonja, kao i Fahrudin Umihanić, Nedim Marić, Adnan Frenjo, Nedim Badžak i Haris Maksumić.

Po okončanju zasjedanja najvišeg klupskog organa, kratku izjavu za službenu stranicu kluba dao je novoimenovani predsjednik FK Velež Admir Rahimić:

"Prije svega moram reći da mi je izuzetno drago da smo večeras još jednom pokazali da je Velež iznad svih nas i da je večerašnja Skupština protekla u jednoj pozitivnoj i konstruktivnoj atmosferi. Kontinuitet je nešto što je posebno važno, pogotovo u ovako velikom kolektivu. Drago mi je što nam se pridružio gospodin Fahrudin Umihanić koji će sigurno donijeti novu energiju, a sve u svrhu što kvalitetnijih budućih odluka za dobrobit našeg kluba. Mi već od sutra krećemo raditi još ozbiljnije i pustit ćemo da naša djela govore. Naše navijače i sve one koji vole Velež mogu samo zamoliti da, kao i do sada, nastave biti podrška klubu i da nam daju vjetar u leđa jer samo tako ćemo uspjeti napraviti bolje rezultate i nastaviti stvarati jedan uređen i moderan europski klub", izjavio je Rahimić.

"Našem novom predsjedniku i svim članovima novoimenovanog Upravnog odbora FK Velež svakako želimo puno sreće, uspjeha i dobre energije u njihovom budućem radu za dobrobit, napredak i nastavak puta na daljem razvoju našeg kluba", priopćili su iz Veleža.

Vezani članci