NASTAVAK DRAME Ivan Bilić demantirao Nikolu Kalinića

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Održana je izvanredna konferencija za medije na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je Nikola Kalinić održao žestoku konferenciju za novinare u kojoj je kritizirao vrh Hajduka, sazvana je izvanredna konferencija za medije na Poljudu, a na njoj je govorio predsjednik Uprave – Ivan Bilić.

Podsjetimo, Kalinić je izjavio kako predsjednik Nadzornog odbora, Aljoša Pavelin, ima glavnu riječ u vođenju kluba:

"Ovi ljudi koji su trenutno bili iznad mene nemaju veze ni sa Splitom ni s Hajdukom. Razbjeći će se, nije ih briga ni za što. Jednostavno mi nisu dopustili dovođenje nekih igrača. Moram pitati predsjednika, a on traži odobrenje NO-a. To jako dugo traje, što nema smisla, jer se u nogometu stvari događaju brzo. Takvo vođenje kluba nema smisla. Predsjednik me nazvao i rekao da dobivam otkaz, na što sam mu odgovorio da nema problema i da znam da to nije njegova odluka. Aljoša Pavelin vodi klub."

Bilić se kratko osvrnuo na Kalinićev komentar o Pavelinu:

"Neću tužiti Kalinića zbog konferencije. Pavelin? On ne vodi Hajduk iz sjene. On je predsjednik NO-a i ima svoje ovlasti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik kaže da razumije Kalinićevo uvjerenje da ima ispravne stavove:

"Kalinić je Hajdukovac i vjeruje da ima ispravne stavove. Žao mi je i pretpostavljam da nije htio ovakav oproštaj. Sve se pretvorilo u live konferenciju na kojoj su novinari postavljali pitanja. Imao sam velika očekivanja i mislio sam da će on biti dugoročni sportski direktor."

Vezani članci