MODRIĆ NAKON PREOKRETA Znam što mogu pružiti momčadi, ali o svemu odlučuje Mister

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Real Madrid ludim je preokretom svladao Borussiju Dortmund (5:2) u Ligi prvaka, a priliku od prve minute dobio je Luka Modrić, i to s kapetanskom trakom oko rukava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premda su gosti vodili s 2:0 golovima Donyella Malena i Jamieja Gittensa, Madriđani su nakon 60. minute zabili čak pet komada, a svoj obol dao je i hrvatski kapetan.

Modrić je sudjelovao u akciji za poravnanje rezultata (2:2), lijepo je pronašao Kyliana Mbappea u kaznenom prostoru gostiju, no oni su mu uspjeli skinuti loptu s noge i odbiti samo do Viniciusa, koji to posprema u mrežu.

Nedugo nakon toga napustio je travnjak, umjesto njega u igru je ušao Camavinga, a do kraja su Madriđani zabili još tri pogotka i završili posao u reprizi prošlogodišnjeg finala Lige prvaka.

Hrvatski kapetan nakon posljednjeg sučeva zvižduka dao je kratki osvrt na utakmicu i rezultat za američku CBS televiziju, a nezaobilazna je tema bila njegova dob i status u momčadi:

"Ne znam što bih vam rekao. Momčad je najvažnija, a ja sam tu da pomognem. Osjećam se dobro fizički i mentalno, a kad sam takav, znam što mogu pružiti momčadi. Dok sam tu, želim igrati, ali na kraju o tome koliko će me koristiti odlučuje Mister Ancelotti. Uvijek želim igrati jer se osjećam dobro", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponovio je da mu se ne sviđa što toliko spominju njegove godine:

"Ne sviđa mi se kad me podsjećaju na dob, najvažnije je što daješ i kako se osjećaš na terenu. Zasad sam sretan", zaključio je Modrić, koji je prije nekoliko dana postao najstariji igrač koji je zaigrao za Real Madrid (39 godina i 41 dan).

Za kraj dodajmo da je Marca ocijenila Modrićevu predstavu sa sedmicom te navela kako je i u 39. godini vrlo važan za momčad.

Vezani članci