KONFERENCIJA UOČI SLOBODE Mario Ivanković otkrio koju će promjenu napraviti

I. Ćubela/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

HŠK Zrinjski sutra gostuje kod Slobode na Tušnju u okviru 11. kola Premijer lige BiH. Pred utakmicu, trener "Plemića" Mario Ivanković održao je konferenciju za medije, na kojoj je podijelio svoja razmišljanja o protivniku, stanju ekipe, te trenutnoj formi i ambicijama Zrinjskog u prvenstvu. S optimizmom i vjerom u svoj tim, Ivanković ističe važnost predstojeće utakmice, ali i dugoročne ciljeve kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivanković je svjestan da je Sloboda trenutno u lošoj formi, ali to ne uzima zdravo za gotovo. "Sve je na najvećoj razini. Igramo protiv Slobode koja je u krizi rezultata i igre, ali svjesni smo da nas to ne može i ne smije zavarati. Idemo spremni kao i svaku utakmicu i po tri boda. Nadam se da ćemo od prve minute krenuti kako treba i pokazati se kao favoriti," izjavio je Ivanković, ističući ozbiljnost pristupa i želju za pobjedom.

Govoreći o zdravstvenom stanju igrača, Ivanković je naglasio neke izazove, ali i pozitivan aspekt koji dolazi s kvalitetnim zdravljem ekipe. "Ramić radi po posebnom programu i nadamo se da će se sljedeći tjedan uključiti u puni trenažni proces. Abdurahimi ima problem s ložom i on je na poštedi. Što se tiče ostalih igrača, zdravstveni bilten je odličan i imamo slatke brige."

Trener se osvrnuo na planirane prilagodbe u sastavu za sutrašnju utakmicu. "Bit će manjih promjena u zadnjoj liniji. Umjesto Mašića će igrati Šunjić, a ostali dio ekipe bit će onaj koji je završio drugo poluvrijeme protiv Igmana," kazao je Ivanković, naglašavajući da su promjene prilagođene trenutnim taktičkim zahtjevima.

Komentirajući dosadašnji tijek sezone, Ivanković smatra kako je Zrinjski na dobrom putu, no pred njima su i dalje brojni izazovi. "Rano je govoriti. Što se tiče nas i bodovnog stanja, moramo biti zadovoljni. Pojačavali smo se kroz pripreme do početka prvenstva. Europa i službene utakmice nam kao i svim drugim klubovima dođu rano, ali konsolidirali smo se. Nadam se da ćemo u idućim utakmicama podići igru na višu razinu i zadržati pozitivan niz rezultata."

Ivanković je također iskoristio priliku da oda priznanje Borcu na njihovom nastupu u Europi. "Čestitao bih im na utakmici i na tome kako su prezentirali naš nogomet. Imaju realne šanse da naprave dodatni iskorak i ako bude sreće prođu u nokaut fazu," rekao je Ivanković, ponosan na međunarodna postignuća drugih bh. klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica između Slobode i Zrinjskog igra se sutra (subota 26. lipnja) s početkom u 16 sati na stadionu Tušanj.

Vezani članci