JEDAN GOL, DVA CRVENA KARTONA Široki Brijeg izgubio na gostovanju kod Sloge

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

U sklopu 6. kola WWin lige BiH, Sloga Meridian je ugostila Široki Brijeg, a krajnji rezultat utakmice bio je 1:0 u korist domaćina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom poluvremenu, Sloga je povela golom Vidića u 23. minuti. Karać je sjajno ubacio loptu s desne strane, a Vidić je preciznim udarcem svladao Tomića. Široki Brijeg pokušao je uzvratiti, ali nisu uspjeli ozbiljnije ugroziti domaći gol.

Kpan je imao priliku u 35. minuti, no njegov udarac otišao je daleko pored gola. Sloga je bila bolja momčad tijekom prvih 45 minuta, a Milićević je imao priliku povećati vodstvo, no Tomić je izvanredno intervenirao. Drugo poluvrijeme donijelo je dodatnu dinamiku. Široki Brijeg ostao je s igračem manje nakon što je Filip Taraba isključen zbog prekršaja u 60. minuti. Široki je bio i rezultatski i igrački u zaostatku, ali i Sloga je dobila crveni karton kada je Halkić, nakon pregleda VAR snimke, odlučio isključiti i Poparu u 84. minuti zbog drugog ozbiljnog prekršaja. Tako su obje momčadi do kraja utakmice bile s igračem manje.

U 80. minuti, Sloga je prijetila, ali rezultat se nije promijenio. Široki Brijeg pokušavao je stvoriti prilike, no njihove su šanse bile jalove, dok je tempo igre opao nakon što su ostali s igračem manje.

Sloga je tako zadržala prednost i ostvarila zasluženu pobjedu, dok je Široki Brijeg ostao praznih ruku, piše SC.

Vezani članci