VIDEO  Igman svladao Slobodu, trener Tuzlaka ušao u teren nakon crvenog kartona

I. Ćubela/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

U prvoj utakmici 7. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine nogometaši Igmana su na svom terenu svladali Slobodu rezultatom 1:0, a čovjek odluke bio je Velić u 55. minuti susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi su na utakmici zaprijetili gosti u 15. minuti. U odličnoj prilici se nakon ubačaja iz kuta našao Janketić, no pucao je ravno u vratara Igmana.

Na novu veću priliku morali smo čekati sve do 40. minute. Odlično je potegnuo s više od 20 metara Herić, a Trako još ljepše obranio paradom njegov udarac.

Na poluvrijeme se otišlo netaknutih mreža.

No, zato se mreža trese u 55. minuti. Hebibović je pucao nakon ubačaja iz kuta, Trako odbio, a na loptu natrčao Velić i poslao je u mrežu.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mogli su domaći pet minuta kasnije i udvostručiti vodstvo. Tallo je asistirao Hebiboviću, ali Trako brani njegov udarac.

U 85. minuti izrevoltiran suđenjem crveni karton je dobio trener Slobode Marko Maksimović. Ušao je čak nakon toga i u teren ironično pružiti ruku sucu Kazlagiću, no on je to odbio.

Veliku priliku imala je Sloboda u 89. minuti. Kurtalić je pucao, a Ćeman izbacio u korner.

Mogao je Nikolić u sudačkoj nadoknadi potvrditi pobjedu Igmana, no spetljao se u šesnaestercu gostiju i upropastio dobru priliku, te je utakmica završena rezultatom 1:0. 

Standings provided by Sofascore

Vezani članci