GATTUSO O PERIŠIĆU 'Kada netko ne želi biti dio kluba moram to poštovati, dao sam mu šansu'

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Ljubavi između Ivana Perišića i Hajduka došao je kraj nakon samo sedam mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Hajduka Gennaro Gattuso izbacio je 35-godišnjeg Perišića iz momčadi uoči gostovanja kod Lokomotive, a navijači splitskog kluba nadali su se da se radi samo o manjem kršenju discipline te da će najveću zvijezdu ekipe ponovno gledati u bijelom dresu, prenosi Klix.ba.

Upravo zato je najvažnije pitanje koje je bilo upućeno Gattusu nakon remija s Lokomotivom (1:1) bilo: Što se događa s Perišićem?

"Prije dvadeset dana Perišić je došao u moj ured i rekao mi da želi otići iz kluba. Ako netko ne želi ostati, onda to moram poštovati. Dao sam mu šansu da igra, 20 minuta, 35 minuta, 65 minuta. Ukoliko neki igrač izrazi želju da želi otići, to može dovesti do pogrešnih razmišljanja i komplikacija unutar svlačionice", rekao je Gattuso, objašnjavajući da je uklonio Perišića iz ekipe kako bi sačuvao red.

Perišić je u Hajduk stigao sredinom siječnja ove godine, a s obzirom na to da je bio ozlijeđen, odigrao je samo osam utakmica na kraju prošle sezone, uz jedan postignuti gol.

Ove sezone je upisao četiri nastupa i odigrao 149 minuta, bez konkretnog učinka, a ostaje vidjeti hoćemo li ga uskoro gledati u dresu nekog drugog kluba.

Vezani članci