FABRIZIO ROMANO TVRDI 'Gotovo je, Perišić potpisuje za velikana iz Nizozemske'

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Ivan Perišić sve je dogovorio s PSV-om, prošao je liječničke pretrage i uskoro će potpisati ugovor za nizozemskog velikana, javio je najveći stručnjak za transfere Fabrizio Romano. Talijan je jučer otkrio da su pregovori u tijeku i da će lijevo krilo hrvatske reprezentacije kao slobodan igrač stići u PSV. Sad javlja nastavak te priče, tvrdi da je sve dogovoreno i da Perišić potpisuje ugovor do kraja sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Ajax i Feyenoord, PSV je dio velike trojke nizozemskog nogometa. U svojoj je povijesti, započetoj osnutkom 1913. godine, slavio 25 titula nizozemskih prvaka i njih još 11 u kupu. U sezoni 1987./88. bio je i prvak Europe. U tom će klubu Perišić nastaviti karijeru za koju su mnogi donedavno mislili da će kraj imati u Hajduku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mislilo se da će završiti karijeru u Hajduku

Podsjetimo, nakon dugog zazivanja njegova dolaska u Split, Perišić je u Hajduk i stigao u siječnju ove godine, više od 17 godina nakon što se otisnuo u svijet te napravio impresivnu nogometnu karijeru. Iz Hajduka je otišao 2006. a da nije upisao službeni nastup za seniorsku momčad. 

Ove godine, nakon rehabilitacije od teške ozljede koljena, za splitski klub, kojem se priključio po dolasku iz Tottenhama, odigrao je 12 službenih utakmica te u prošloj sezoni postigao jedan pogodak protiv Istre 1961 u Puli. Iz Hajduka je otišao zbog nesuglasica, kako je to iskomunicirao sad već bivši sportski direktor kluba Nikola Kalinić.

Povezivalo ga se s klubovima iz Serie A

Otkako je otišao iz Hajduka, Perišića se povezivalo s više klubova, uglavnom talijanskih. Spominjalo se Fiorentinu, a najviše Como i Monzu. Talijanski mediji pisali su i da je uživo gledao nedjeljnu utakmicu svog budućeg (Monze) i bivšeg kluba (Inter). Saznanja Fabrizija Romana bila su drugačija, a upravo je njegova jučerašnja objava i požurila posao između Perišića i PSV-a.

To je također jučer ustvrdio Rik Elfrink, novinar koji prati PSV, koji je objavio i da Perišić ne može igrati prvi dio Lige prvaka, ali da bi, bude li ga klub izborio, mogao nastupiti u drugom dijelu. I on je bio najavio jednogodišnju suradnju Perišića i PSV-a. Romano to potvrđuje objavom da će ugovor biti potpisan do ljeta 2025.

Vezani članci