Darijo Srna na ljeto odlazi u Chelsea!

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Kapetan Šahtara i hrvatske reprezentacije Darijo Srna, nakon ispadanja od Fulhama spoznao je koliko je snaga momčadi relativna u odnosu na njenu trenutačnu moć. Nakon 1:2 u Londonu, Šahtaru je bila dostatna i 1:0 pobjeda, no gosti su se nisu dali i izvukli su 1:1 za prolaz. S obzirom da su time zaključili ambiciju Ukrajinaca da obrane naslov pobjednika u ovom natjecanju, prolaz Fulhama može se tretirati iznenađenjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakako, Darijo Srna je nakon utakmice bio utučen, te je shvatio da je vrhunac kojeg je mogao doživjeti u Ukrajini bilo osvajanje Uefina natjecanja. Sve dalje, kako pokazuje i ovo ispadanje, bit će ipak manje glaumurozno. Dok se ne stvori nova momčad u Šahtaru, ambicija će biti ograničena na ukrajinsku ligu... Slijedom svega, Srna, koji ima otvorenu liniju s Carlom Ancelottijem, u lipnju bi trebao ipak emotivno lakše napustiti Donjeck i okušati se u najjačoj svjetskoj Premier ligi, pišu Sportske novosti.

- Do lipnja nemam što govoriti, a ako se u prijelaznom konkretiziraju ponude iz Engleske, ključnu će ulogu imati Rinat Ahmetov i Šahtar - stalno ponavlja Srna diplomatsku rečenicu.

Transfer će se na kraju priče zgotoviti jer u svemu tome novac nije prioritet. Abramovič i Ahmetov lako će se dogovoriti, a što se Srne tiče, njegova su primanja već sada na visokoj razini. Iskustvo Premier lige, sada kada je igrački zreo, nameće se kao imperativ. Tim prije što je i na osobnom planu Srna u pripremi životne priče. Ovog se ljeta ženi i tijekom godine postaje otac...

jutarnji.hr

Vezani članci