BORAC SVLADAO VELEŽ Rođeni nisu izdržali s igračem manje

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Nogometaši Borca i Veleža u Banja Luci su odigrali zaostali susret 1. kola Wwin Premijer lige Bosne i Hercegovine, a rezultat je bio 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borac je počeo utakmicu u sastavu: Manojlović, Maijers, Nikolov, Srećković, Herrera, Kvržić, Čavić, Šušić, Savić, Ogrinec, Despotović.

Velež je izveo sljedećih jedanaest: Duka, Oreč, Halilović, Pršeš, Hrkač, Mlinarić, Savić, Šturm, Vehabović, Mehremić, Milak.

Već u drugoj minuti stopostotna šansa za Velež. Mihael Mlinarić pritisnuo je golmana Borca Manojlovića, uklizao je i lopta se odbila prvo u prečku, a onda i ofanzivcu na glavu, no nije uspio da pogodi mrežu s samo nekoliko metara od linije.

Borac je pokušao dvije minute kasnije, ali bez veće opasnosti.

U 13. velika prilika za Borac nakon gužve, no stativa spašava mostarski tim nakon pokušaja Ogrineca. Odmah zatim proigravaje za Čavića koje je presjekao golman Duka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim je nastupio prilično miran period igre uz blagu inicijativu Borca. 37’ donosi kontru Veleža koja je propala zbog lošeg zadnjeg pasa.

U 40’ izmjena kod domaćina, Despotović je napustio igru a ušao je Hrelja.

Pred sami kraj prvog dijela Edo Vehabović dobiva drugi žuti karton, te ranije završava meč i ostavlja ekipu s desetoricom na terenu.

Odmah na početku drugog poluvremena sjajna šansa za Velež. Mlinarić dobiva loptu na strani, dodaje do Oreča koji šutira preko gola Banjalučana.

U 50'pokušaj Herrere, ali Duka je na ovom meču bio odličan.

I onda prvi gol na meču. Griješi Šušić u 53’ vraćajući kratku loptu golmanu, Milak je krade, zaobilazi golmana Borca i donosi prednost Mostarcima.

Vezani članci