FOTO/VIDEO  Borac svladao Posušje i odnio bodove s Mokrog Doca

I. Ćubela/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Nogometaši Borca slavili su večeras na Mokrom Docu protiv Posušja rezultatom 0:2 i upisali važna tri boda nakon poraza u derbiju protiv Sarajeva. Oba pogotka pala su u drugom poluvremenu, a strijelci za Borac bili su Kulašin i Despotović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvu ozbiljniju priliku na utakmici vidjeli smo u 28. minuti. Kulašin je pucao iz neposredne blizine, ali Galić je to odlično obranio.

Dvije minute kasnije prilika na drugoj strani. Pucao je Rozić, a Manojlović spašava svoju mrežu.

Do kraja prvog poluvremena vidjeli smo još udarac Mieresa na ubacivanje Kvržića, no otišlo je to pokraj vrata Galića.

Nastavak počinje prilikom Borca u 50. minuti. Pucao je Herera, ali Galić je još jednom bio na visini zadatka. Dvije minute kasnije pokušao je glavom Despotović, ali neprecizno.

U 61. minuti najveća prilika za Borac. Kulašin je iskosa pogodio vratnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, deset minuta kasnije trese se mreža Posušja. Herera je ubacio prizemnu loptu, loše reagirala obrana domaćih i lopta dolazi na drugu vratnicu do Kulašina koji pogađa za vodstvo svoje momčadi.

 

Samo minutu kasnije mogli su igrači Posušja do poravnanja. Kobiljar je odlično povukao kontru i dodao do Rozića čiji udarac odlični čupa Manojlović i odbija u korner.

U 77. minuti ubacio je iz slobodnog udarca Čuljak, a Rozić glavom pucao pokraj vratnice gostiju.

U 81. minuti Borac je riješio pitanje pobjednika. Savić je prošao po lijevoj strani, ponovno je jako loše reagirala obrana Posušja, a Despotović samo postavio nogu i loptu poslao u mrežu. Neobjašnjiva dva pogotka su primili domaći. Imat će što trener Duško Vranešević reći svojoj obrani nakon utakmice.

Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao i Borac je zasluženo osvojio tri boda.

Standings provided by Sofascore

Vezani članci