BOLEST I OZLJEDA ZEZNULI POLJSKU Ostali bez dva igrača za ogled protiv Hrvatske

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Poljska nogometna reprezentacija ostala je bez dva igrača uoči susreta četvrtog kola Lige nacija protiv Hrvatske u utorak, 15. listopada u Varšavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Walukiewicz je počeo subotnji susret protiv Portugala, međutim u poluvremenu se požalio na bolest i više se nije vraćao u igru.

Tamošmnji mediji navode kako je liječnik poljske reprezentacije dr. Jacek Jaroszewski kazao kako se Walukiewicz bori s respiratornom infekcijom i bit će podvrgnut daljnjem liječenju u klubu. Iz kruga kandidata za utakmicu protiv Hrvatske otpao je i Piotrowski koji ima problema s ozljedom aduktora.

Stručni stožer nije imenovao zamjene umjesto Walukiewicza i Piotrowskog, pa će izbornik Probierz imati skraćeni roster za utorak.

Poljska se nakon tri kola nalazi na trećem mjestu skupine 1 s tri boda. Natjecanje u Ligi prvaka je otvorila gostujućom pobjedom protiv Škotske (3-2), a potom su uslijedila dva poraza, u Osijeku od Hrvatske (0-1), te u Varšavi od Portugala (1-3),  prenosi Hina.

Poljski kapetan Robert Lewandowski je bio je razočaran nakon posljednjeg okršaja s Portugalom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Trebali bismo pronaći ravnotežu između dobre igre u obrani i stvaranja prilika naprijed. Nedostaju planovi, riskiranje. U nogometu ne možete učiniti nešto s 90 posto. Morate to učiniti sa 100 posto i budite sigurni da ako to učinite vi, i drugi će'', kazao je.

''Uloga napadača je da pokuša učiniti nešto, ali ponekad jednostavno nema ničega s čime bi se radilo'', dodao je napadač poljske vrste i Barcelone.

Vezani članci