VIDEO  Bivši vratar Zrinjskog sjajno krenuo u španjolskoj La Ligi, odmah je obranio jedanaesterac

I. Ćubela/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

U osmom kolu španjolskog nogometnog prvenstva, Villarreal je jučer pobijedio Las Palmas rezultatom 3:1, čime se popeo na treće mjesto na ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Villarreal je poveo u 45. minuti golom Nicolasa Pepea, no Fabio Silva je izjednačio odmah na početku drugog poluvremena, u 47. minuti. Domaćin je mogao ponovno preuzeti vodstvo u 51. minuti, ali je Alex Baena promašio kazneni udarac, koji je sjajno obranio Dinko Horkaš.

 

U 84. minuti Thierno Barry donosi novu prednost Villarrealu, a konačni rezultat od 3:1 postavlja Baena u sedmoj sudačke minuti nadoknade.

Unatoč porazu svoje ekipe, vratar Las Palmasa, nekadašnji čuvar mreže HŠK Zrinjski Hrvat Dino Horkaš, imao je dobar debi u La Ligi. Uz obranjeni jedanaesterac imao je još nekoliko zapaženih intervencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinko Horkaš karijeru je započeo u rodnom Sisku, točnije u Segesti nakon čega je prošao cijelu omladinsku školu zagrebačkog Dinama. Od siječnja do listopada 2020. godine branio je mrežu HŠK Zrinjski, a potom još i Varaždina, Posušja i Lokomotiv Plovdiva, otkuda je ovo ljeto stigao u Las Palmas.

Njegova trenutna vrijednost prema Transfermarktu je 1.200.000 eura.

Vezani članci