BH. IZBORNIK Barbarez o dobrim i lošim trenucima

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Sergej Barbarez, koji je sinoć na Stadionu „Bilino polje“ u Zenici protiv Njemačke debitirao i pred domaćom publikom porazom s 1:2, nakon meča je izjavio da može biti zadovoljan nastupom svoga tima u nekim dijelovima utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo je dijelova utakmice, dodao je, kojima su bili zadovoljni, ali i kojim nisu zadovoljni jer su bili naivni. Prvih pola sata bio je zadovoljan, ali to je, dodao je, tako kad rival prepusti teren. Nisu uspjeli iskomunicirati u odbrani te spriječiti ulazak njemačkih igrača iza leđa.

'' Nismo malo bili zadovoljni zadnjih 15 minuta prvog poluvremena. Uradili smo dvije zamjene u veznom redu, jer nije lako bilo pohvatati sve njemačke igrače…Treba puno snage za to. Želja je bila tu, kao i voljni momenat, ali je, nažalost, na kraju je ispalo kako je ispalo'', kazao je Barbarez, koji je dodao kako je sinoćnja igra bila na putu koji je on zacrtao te koji brani.

Najvažnije mu je, dodao je, da je uspio vratiti voljni trenutak, a u bliskoj budućnosti će i igra biti onako kako su zacrtali. Ulaskom Benjamina Tahirovića dobili su, kazao je, dobru energiju te koji je znao odigrati pas. Dodatnu energiju dali su i Haris Hajradinović te Dario Šarić.

''Ako budete mislili zajedno, ako budete ego stavili po strani, sve će biti dobro. Ponosan sam na svakog pojedinačno. Vidi se da ponizno rade, baš srcem, što im se kaže i to je taj put'', podvukao je Barberez.

Naredni rival bit će Mađarska, koja u ponedjeljak stiže u Zenicu, a protiv koje su prošlog mjeseca u gostima odigrali bez golova. Mađarska večeras, unatoč vodstvu te igraču više, nije uspjela izdržati protiv Nizozemske pa je susret završio 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golom Rolanda Sallaia poveli su u 32. minuti, ali su Nizozemci, koji su od 79. minute igrali bez Virgil van Dijka, uspjeli u 83. minuti poravnati na 1:1, a strijelac je bio Denzel Dumfries.

''Sada nešto ne razmišljam o Mađarskoj. O tome ću razmišljati sutra, jer treba malo dići momke. Za tri dana igrati utakmicu na ovom nivou nije lako i košta dosta snage'', kazao je Barberez.

On je napomenuo kako su Adria Leon Barišić i Ermedin Demirović dobili druge žute kartone te neće moći igrati protiv Mađara.

Vezani članci