APEL IZ ZRINJSKOG 'Pod uvjetnom smo kaznom pa molimo navijače da se suzdrže od nedoličnog ponašanja'

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Ekipa Zrinjskog večeras započinje svoju novu europsku avanturu dvobojem protiv debitanta u europskim kupovima, slovenskog Brava. Plemići su veliki favoriti i nema sumnje da će stadion Pod Bijelim brijegom biti dobro popunjen, no iz kluba naviječa pozivajuna lijepo ponašanje, s obzirom na činjenicu da su pod uvjetnom kaznom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zrinjski je nakon utakmice protiv Legije prošle sezone u Ligi konferencije uvjetno kažnjen i kazna će se aktivirati ako se isti prekršaj ponovi u sljedeće dvije godine. Zbog toga, iz Zrinjskog apeliraju na svoje navijače da fer i korektno navijaju, te da ne koriste pirotehniku i ubacuju predmete u teren.

"S obzirom na činjenicu da smo nakon prošlosezonske utakmice protiv Legije uvjetno kažnjeni odigravanjem jedne utakmice pred praznim tribinama, a koja će na snazi biti dvije godine, HŠK Zrinjski snažno apelira na navijače da se suzdrže od svakog oblika nedoličnog ponašanja, prije svega od korištenja pirotehnike (rakete, baklje i slično) i ubacivanja predmeta u teren, a sve kako bi spriječili aktiviranje kazne u prvoj sljedećoj europskoj utakmici koja nas, iskreno vjerujemo, čeka već 15. kolovoza", priopćeno je iz kluba.

Vezani članci