SUPRUG MARIJANE MIKULIĆ 'Nije floskula, ljubiti i poštovat ću te u sve dane života svoga'

P. Marić/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Poznati stručnjak za turizam, Josip Mikulić, suprug glumice Marijane Mikulić na emotivan način čestitao je svojoj supruzi 19. godišnjicu braka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lani sam malo fulao, pa ti ove godine, evo, opet čestitam 19. godišnjicu braka ljube. U dobru i zlu, zdravlju i bolesti. Sve to smo imali obilato. Ali se samo lijepih trenutaka sijećam. Nije floskula, ljubiti i poštovati ću te u sve dane života svoga. I sada kada smo ovu ludu godinu izgurali, ni sam ne znam kako si preživjela, siguran sam da ćemo napuniti barem 20. Čudo si! Volim te! I volim našu malu ludu obitelj", napisao je Josip uz fotografiju s vjenčanja.

Josip Mikulić, čovjek je s impresivnom biografijom. Diplomirani ekonomist, doktor znanosti, pročelnik Katedre za turizam na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, znanstveni savjetnik u Institutu za turizam, glavni urednik drugog najstarijeg časopisa o turizmu Tourism: An International Interdisciplinary Journal, dobitnik brojnih domaćih i međunarodnih nagrada za znanstveni rad na području turizma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Glumica je odgovorila uz status s nizom zajedničkih fotografija.

'19 godinica. Nisam se mogla odlučiti koju fotku pa sam stavila sve. Sretno nam bilo Sriće moj. Godine nam ništa ne mogu! Još bar vliko', napisala je Marijana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vezani članci