SREĆU PODIJELILI S PRIJATELJIMA Viktorija i Toni Šunjić dobili drugu kćerkicu, malenu Kiaru

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Toni i Viktorija Šunjić po drugi put su postali roditelji. Par je sretnu vijest podijelio na društvenim mrežama, gdje su objavili fotografiju iz bolnice u Mostaru, uz prisustvo njihove novorođene kćerkice Kiare. Viktorija je uz objavu napisala emotivnu poruku zahvale suprugu: "Hello, baby Kiara ❤️❤️❤️ i hvala tebi, ljubavi, što si i ovaj put bio sa mnom od početka do kraja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su 2021. godine dobili kćer Stefani, obitelj Šunjić sada se proširila za još jednog člana, a Viktorija i Toni zrače smirenošću i radošću na fotografiji.

Toni Šunjić je poznati mostarski nogometaš, poznat po svojoj uspješnoj karijeri u nogometnim klubovima širom Europe. Igra je na poziciji centralnog braniča, a između ostalog, nastupao je za reprezentaciju Bosne i Hercegovine. U svojoj karijeri nosio je dresove klubova poput ruskog Dinama iz Moskve, njemačkog Stuttgarta, kao i brojnih drugih momčadi, a trenutno igra za svoj Zrinjski. Šunjić je prepoznatljiv po svom fizičkom stilu igre, odličnom pozicioniranju i čvrstini u obrani. Izvan terena poznat je po skromnosti i posvećenosti obitelji.

Viktoriju Šunjić javnost je upoznala kao osobu koja svojom elegancijom i prirodnošću plijeni pažnju. Aktivna je na društvenim mrežama, gdje dijeli trenutke iz svog privatnog života, ali i strasti prema modi, ljepoti i putovanjima. Viktorija često objavljuje fotografije iz svakodnevnog života sa svojom obitelji, a poznata je po toplim i emotivnim objavama. 

Čestitke stižu sa svih strana, a čini se da ovaj par uživa u svakom trenutku svog roditeljstva, bez prevelike pompe.

Vezani članci