'PRIJATELJI' POSTALI HERCEGOVCI Hostesa iz Ljubuškog, Ante u Elektroprivredi, Romana iz Ilića...

P. Marić/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

U moru kreativnog sadržaja na TikToku, jedan video nedavno je izazvao posebnu pažnju i nasmijao mnoge. U ovom zabavnom spotu, glumci iz legendarne serije "Prijatelji" prebačeni su u Hercegovinu, a njihovi likovi dobili su nevjerojatne transformacije koje su nas sve nasmijale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jennifer Aniston, sada je postala hostesa iz Ljubuškog koja radi u Goldenu.

Courteney Cox je u ulozi Marijane s Ortiješa, koja na prvom spoju ne može propustiti priliku da pokaže svoje kulinarske vještine.  Matthew Perry, kao Ante iz Širokog Brijega, donosi dozu misterioznosti sa svojom ulogom zaposlenika u Elektroprivredi HZ HB.

David Schwimmer prešao je u Franju, Marijaninog brata koji nikad nije prebolio svoju srednjoškolsku ljubav. Svaka scena s njim vraća nas u nostalgiju, ali i izaziva smijeh dok pokušava pronaći ljubav u svome malom gradu. Lisa Kudrow se predstavila kao Romana iz Ilića, a Matt LeBlanc prikazan je kao Tomo iz Duvna – "lijep dok ne progovori". 

Ovaj video ne samo da je nasmijao publiku, već je i savršeno uhvatio duh Hercegovine s dozom humora i ljubavi prema lokalnim karakterima. "Prijatelji" su ovdje, ali sada su još bliži našim srcima – s veseljem i šalom, kako i dolikuje pravim prijateljima.

Vezani članci