VIDEO  Mladi Adi iz Čapljine oduševio u 'Supertalentu'

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Mladi talent iz Čapljine, 12-godišnji Adi Mrgan, svojim nastupom na Supertalentu osvojio je srca žirija i publike. Izvedba poznate pjesme "Ciganin sam, al najljepši" pokazala je nevjerojatan vokalni raspon ovog mladog pjevača, unatoč njegovoj dobi i pubertetskim promjenama glasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

"Jako sam uzbuđen danas. Imam 12 godina, dolazim iz Bosne. Sad sam u pubertetu pa mi je glas ovakav, malo promucam. Kada pjevam, nemam to. Opušteniji sam kada pjevam. Neki mi kažu da lijepo pjevam, neki mi kažu da ne znam. Za sebe bih rekao da sam čovjek iz naroda. Tko pjeva, zlo ne misli. Najveća podrška su mi roditelji. Jako volim Supertalent. Stalno ga pratim pa sam odlučio, jer mislim da sam i ja Supertalent", skromno je izjavio Adi prije nego što je stao na pozornicu.

Njegov nastup nije ostavio ravnodušnim ni članove žirija. Maja Šuput mu je pohvalila snagu vokala, kazavši: "Nevjerojatna jačina i snaga vokala za nekoga tvoje dobi", dok je Martina Tomčić dodala: "Za tebe bih mogla odmah potpisati da ćeš biti pjevač u životu." Njihove riječi ohrabrile su Adija, koji je s osmijehom primio komentare. Fabijan Pavao Medvešek je, s dozom humora, poručio mladom pjevaču: "Znam da novac nije važan, ono što se kaže, ali ti ćeš imati jako puno novca."

Adi je svojom izvedbom osvojio jednoglasni prolaz dalje, a snimke njegovog nastupa već se šire društvenim mrežama, gdje stotine korisnika hvale njegovu strast, emociju i nevjerojatan glas. Ovaj mladi talent iz Hercegovine zasigurno ima svijetlu budućnost na muzičkoj sceni.

Vezani članci