'HRVATSKA NOĆ' U FRANKFURTU Evo tko će sve nastupati

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Koncert "Hrvatska noć" godinama je najpopularnije događanje naših ljudi u inozemstvu, okuplja najviše pjevača, gostiju i medija na jednom mjestu, u frankfurtskoj Suwag energie areni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove godine u Frankfurtu će nastupiti najveće glazbene zvijezde, za tisuće Hrvata i njihovih gostiju koji dolaze iz cijelog svijeta. Deset izvođača u deset sati glazbenog programa zadovoljit će i one najizbirljivije goste i posjetitelje, a izvođači obećavaju atmosferu i zabavu za pamćenje.

"Zahvalni smo svim partnerima, izvođačima, posjetiteljima i svim medijima koji prate ovo druženje i čast nam je što imamo sreću graditi još snažnije veze Hrvata u inozemstvu i domovine," poručuje nam Robert Martinović organizator koncerta.

"Dragi prijatelji dođite na Hrvatsku noć, najveći i najznačajniji hrvatsko koncert u inozemstvu. Dođite i provedite s nama jednu prekrasnu večer i zabavite se do jutra. Čekamo vas 16.11. u Frankfurtu," pozvali su posjetitelje dečki iz grupe Dalmatino.

"Dođite, ponesite dobru volju, a za sve ostalo ćemo se pobrinuti nas deset kolega," poručio je kralj dijaspore, najpopularniji hrvatski pjevač koji i živi u Frankfurtu, Mate Bulić, i pozvao publiku na najveći glazbeno-scenski spektakl u iseljeništvu.

Na ‘Hrvatskoj noći‘ nastupit će Petar Grašo, Jelena Rozga, Neno Belan, Parni valjak, Dalmatino, Željko Bebek, Mate Bulić, Lidija Baćić, Dražen Zečić i Tiho Orlić.

Vezani članci