DUBAI ZAMIJENILA HERCEGOVINOM Jelena Leko o životu u manjoj sredini, obitelji i sinu Gabrijelu

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Sestra proslavljenog nogometaša Jerke Leke, Jelena Leko za Net. hr progovorila je o sinu Gabrijelu, suprugu, bratu i životu u manjoj sredini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Između ostalog, Jelena je govorila o tome kako se zbog ljubavi i obitelji preselila u Hercegovinu. Otkrila je koliko je to bio težak korak za nju.

"Bio je to izazovan, ali istovremeno ispunjen korak. Iskreno ne osjetim u potpunosti odsutnost jer mnogo putujemo. Slobodno mogu reći da smo trenutno na četiri lokacije koje stalno izmjenjujemo. Napustiti mjesto koje poznaješ i voljene ljude nije lagan zadatak, ali kad je razlog ljubav i obitelj, tada sve postaje lakše. Hercegovina je predivna, s posebnom toplinom i mirnoćom, i osjećam da smo ovdje stvorili dom gdje naša obitelj može rasti u ljubavi".

Kakav je život u manjem mjestu pogotovo za ženu koja je godinama živjela u Dubaiju? Nedostaje li vam Zagreb?

"Obožavam manja mjesta i iz tog razloga smo na više lokacija. Osim Zagreba sve te lokacije su manja mjesta. Ljeti smo na otoku, zimi na planini a ostatak godine kombiniramo Zagreb i Hercegovinu. Sve ima svoje čari, ali sada kad sam majka i definitivno mi najviše odgovara mir. Veliki gradovi poput Dubaija dolaze u obzir samo kao turistička destinacija. Često odem s prijateljicama ili suprugom na neko kratko putovanje pa tako balansiram između dinamike i užurbanosti velikih gradova, te mira kojeg pronalazim u manjim sredinama", kazale je između ostalog Jelena koja korijene inače vuče iz Gruda.

Cijeli intervju pročitajte OVDJE.

Vezani članci