BABY LASAGNA STIŽE U BiH 'Osim koncerta, uzbuđen sam zbog kave i ćevapa'

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Pjevač, tekstopisac i glazbeni producent Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, održat će prvi koncert u Bosni i Hercegovini, i to u sarajevskom Domu mladih, 4. listopada ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ovogodišnjem Eurosongu predstavio se s pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim', gdje je zauzeo visoko drugo mjesto, a samim tim ušao u povijest kao najviše plasirani hrvatski predstavnik ovog glazbenog natjecanja.

Purišić je u ekskluzivnom razgovoru za Dnevni avaz otkrio kakav show priprema u Sarajevu, kao i to zašto je Sarajevo izabrani grad za njegov prvi koncert.

''Posebno sam sretan što dolazim u Sarajevo. Već dugo vremena želim posjetiti taj romantični grad, ali nikako da mi se želja ostvari. Čitam u knjigama o Sarajevu, gledam ga u filmovima i čujem kako ga opjevavaju u pjesmama'', skoro da mjesto postoji samo u mašti. Mislim da će to biti večer koju ćemo ekipa i ja pamtiti'', kazao je Purišić.

Sarajevo je poznato po najboljim ćevapima i pravoj bosanskoj kavi, a Purišić nije krio radost što će isprobati specijalitete.

''Neću lagati, osim koncerta, uzbuđen sam zbog kave i ćevapa, jer sigurno doma nemamo takvih'', istaknuo je Purišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz ogroman hit 'Rim Tim Tagi Dim', kao i otprije objavljene pjesme 'IG BOY' i 'Don’t hate yourself, but don’t love yourself too much', Baby Lasagna će uživo predstaviti i ostatak albuma prvijenca 'Demons & Mosquitos', čiji se izlazak uskoro očekuje.

Nakon što je 'Rim Tim Tagi Dim' ušao u popis top 50 pjesama po slušanju na Spotifyju, singl trenutno ima poziciju na visokom petom mjestu na viralnoj ljestvici 50 globalnih hitova.

Vezani članci