BABY LASAGNA POSLAO PORUKU 'Skakali ste po lokvama i pjevali s nama, ovo ćemo pamtiti!'

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Baby Lasagna sinoć je održao prvi od tri koncerta na zagrebačkoj Šalati, a dobra atmosfera nije bila pokvarena ni kišom koja je padala tijekom koncerta. Marko se danas prigodnim videom na društvenim mrežama zahvalio obožavateljima na podršci i najavio drugi koncert.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam kako da se zahvalim što ste unatoč jakoj kiši došli i onda skakali po onim lokvama, plesali i pjevali s nama. Ovo ćemo pamtiti kao jedan od posebnih trenutaka jako dugo. Hvala vam, lipi moji", napisao je uz snimku na kojoj je prikazao kako se s bendom pripremao za nastup te atmosferu s koncerta.

Na koncertu u petak gosti će mu biti šibenski pop-rock bend BluVinil i Alen Vitasović, pjevač kojem se Marko divio još kao dječak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Bilo mi je logično da ga pozovem, zbog te istarske priče, ali i zato što znam sve njegove pjesme. Osim toga, ima jedan od najvećih ljetnih hitova 'Brajde' s Lima Lenom. Čast mi je da Alen svira na koncertu prije mene. Ne gledam na to kao da mi je predgrupa", kazao je Baby Lasagna.

Gosti na koncertu u subotu bit će mu EoT, alter punk-rock bend iz Karlovca, i IDEM, osvajač nagrade Rock Off i Porina te vlasnik jednog od najboljih regionalnih albuma prošle godine.

Koncerti na Šalati produkcijski se razlikuju od dosadašnjih Markovih nastupa diljem Europe. I dalje svira samo svoje pjesme jer, kako kaže, "još nije pronašao obradu koja bi mu odgovarala". Uveo je neke nove uvode u pjesme, tu je i nova koreografija, ali i neki novi gosti na pozornici koje nije spomenuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Puno smo se pripremali. Imam osjećaj kao da je sve što smo dosad radili vodilo do ovih koncerata na Šalati", rekao je Marko, koji sada ima novu frizuru te nastupa s kratkom smeđom kosom.

Iza njega je cijeli niz nastupa po Europi. Nedavno se vratio iz Poljske, gdje je održao nekoliko rasprodanih koncerata. Bilo je zanimljivo čuti kako Europljani reagiraju u usporedbi s domaćom publikom.

"U Hrvatskoj je zavladala 'Rim Tim Tagi Dim' manija, pa me slušaju svi, od 7 do 77 godina, a u prvim redovima su obično najmlađi fanovi. Posjetitelji koncerata u Europi najčešće imaju od 18 do 35 godina i 75 posto su ženskog spola. Definitivno je drugačije nego u Hrvatskoj. Puno toga mi se dogodilo posljednjih mjeseci. Nevjerojatno mi je da iz Hrvatske punimo klubove s 2000 ljudi u Poljskoj i Austriji", istaknuo je Marko i dodao kako njegovi najveći fanovi na koncertima već znaju riječi pjesama koje još nisu objavljene, prenosi Večernji.

Vezani članci