Čitlučka oporba želi da se ispoštuje volja birača

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Na radnom doručku okupili su se ključni predstavnici oporbe u Čitluku kako bi razgovarali o predstojećim lokalnim izborima i strategiji za nadolazeću političku borbu. Među prisutnima su bili neovisni kandidat Jure Džida, Tihomir Šarac iz HSP BiH, Pera Barbarić Pepi ispred HKDU HRAST-a, te Ivan Odak, predstavnik HDZ-a 1990 koji je ujedno jedini protukandidat Marinu Radišiću na predstojećim lokalnim izborima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tema susreta bila je provedba lokalnih izbora, s posebnim naglaskom na transparentnost izbornog procesa i poštivanje volje birača. Svi okupljeni su izrazili želju da izbori proteknu u skladu s pravilima te da se osigura slobodno izražavanje građana.

Ova četvorka će se na izborima suprotstaviti aktualnom načelniku Marinu Radišiću, koji traži treći mandat na čelu općine. Dok oporba računa na promjene i osvježenje u lokalnoj politici, Radišić vjeruje u nastavak svoje politike i dobivanje povjerenja birača po drugi put.

Zaključak radnog doručka bio je jasan – svi sudionici očekuju da će izborni proces proći bez problema, s naglaskom na važnost poštivanja demokratskih principa i volje građana.

Dok lokalni izbori kucaju na vrata, čini se da će borba za načelničku fotelju u Čitluku biti izuzetno zanimljiva, s nekoliko ozbiljnih kandidata spremnih izaći na megdan.

Vezani članci