Okusi svijet na jednom mjestu - Moba Street Food Festival i ovo ljeto s vama!

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Sjajna vijest stiže za sve hranoljupce- Moba Street Food Festival je i ovo ljeto s vama u Mostaru! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mostarsko ljeto će se treću godinu zaredom spojiti s okusima i mirisima street food delicija. Ovaj omiljeni događaj okuplja ljubitelje dobrog zalogaja i avanturističke kulinarske duše kako bi istražili raznolikost svjetskih okusa. Od azijskih, meksičkih preko talijanskih do tradicionalnih jela s potpisom lokalnih kuhara, Moba Street Food Festival, u organizaciji Udruge Moba, obećava da će probuditi nepca svim gastroljupcima. 

Plato iza Stare gimnazije u Mostaru i ove godine pretvorit će se u oazu slasnog zalogaja uz bogat koncertni program od 28.8. do 8.9.2024. Spremite se za nezaboravno gastronomsko putovanje tijekom 12 ukusnih i veselih dana.

Probajte različita jela iz 13 gastro kutaka, a 12 dana rezervirajte za druženje, degustaciju, ples i pjevanje jer vas očekuje 10 koncerata poznatih lokalnih i regionalnih imena, kviz program kao i zanimljiv program za djecu.

Na dobro poznatoj lokaciji pod otvorenim nebom, uz istaknute izlagače čiji su vas recepti oduševili proteklih godina, imat ćete priliku upoznati i nove gastro ekipe i degustirati jela s njihovim potpisom. Bogata street food ponuda donosi wokove, sendviče, nuggetse, burgere, tjesteninu, tradicionalna jela u novom ruhu, te slastice poput palačinki i sladoleda… Uz ukusne zalogaje, moći ćete se rashladiti raznolikom ponudom osvježavajućih pića, piva, aperola, cocktaila… 

Ulaz na festival je slobodan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Mobu su dobrodošli svi. Najmlađi degustatori će imati dio za igru i druženje te organizirane predstave u kojima su iznimno uživali prošle godine. Moba je pet friendly, pa slobodno povedite i svoje ljubimce, a cashless sustav uz brzo, jednostavno i sigurno plaćanje omogućuje potpuni užitak u čarima festivala.

Podsjetimo kako se pod nazivom moba krije značenje uzajamne pomoći u zajednici s ciljem uspješno završenog posla, te se uspješan rad obilježavao večerom i zabavom u kući domaćina nakon zajedničkog rada. Zbog toga Moba Street Food Festival koji u sebi u isto vrijeme objedinjuje tradicionalno i inovativno,  lokalno i svjetsko te nas podsjeća da usporimo i odmorimo uz društvo dragih osoba!

Ponesite osmijeh, dobar apetit i želju da probate nova jela. Za detaljnije informacije pratite službene Facebook i Instagram kanale festivala.

Vezani članci