MEĐUGORJE DOBILO INFO TABLE Hodočasnici putem QR koda mogu dobiti sve relevantne informacije

I. Ćubela/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Turistička zajednica Općine Čitluk danas je s ponosom objavila postavljanje info tabli na ključnim lokacijama u župi Međugorje, kao dio kapitalnog projekta za tekuću godinu. Ove informativne table smještene su na značajnim mjestima kao što su Brdo ukazanja, Križevac i Plavi križ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Direktor Turističke zajednice, Ante Kozina, istaknuo je da je cilj ove inicijative označiti najvažnije lokacije u župi Međugorje.

"Info table sadrže detaljne opise događaja koji su se zbili na tim lokacijama, uz fotografije iz arhive Informativnog centra Mir Međugorje. Na taj način, hodočasnici i turisti će imati priliku dobiti jasne i istinite informacije o povijesti ovih značajnih mjesta", rekao je Kozina za Hercegovina.info.

Svaka info tabla bit će dvojezična, na hrvatskom i engleskom jeziku, kako bi informacije bile dostupne što širem krugu posjetitelja. Osim toga, svaka tabla bit će opremljena QR kodom koji vodi na web stranicu Turističke zajednice Općine Čitluk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Putem ove web stranice, hodočasnici će moći pronaći sve relevantne informacije vezane za turističku ponudu naše općine, uključujući događaje, manifestacije, brojeve službi, lokalitete u blizini, vinarije i druge korisne informacije", dodao je Kozina.

Web stranica Turističke zajednice Općine Čitluk bit će dostupna na sedam svjetskih jezika, što dodatno olakšava pristup informacijama.

Kozina je također izrazio zahvalnost župniku fra Zvonimiru Pavičiću, direktoru Informativnog centra Mir Međugorje Vedranu Vidoviću, te predsjednici društva vodiča Međugorje Vesni Šimić, koji su doprinijeli realizaciji ovog projekta.

Ovaj korak dodatno osnažuje turističku ponudu Međugorja i doprinosi njegovoj prepoznatljivosti kao odredišta za hodočašća i turizam.

Kada je pak riječ o hodočasničkoj sezoni koja je na samom kraju Kozina je kazao kako mogu biti izrazito zadovoljni, te kako sezona 2019. više neće biti relevantna točka uspješnosti i posjećenosti župe Međugorje nego da se ubuduće mogu referirati na ovu 2024. koja je sada na izmaku. U Međugorju su prvenstveno zadovoljni povratkom hodočasnika iz SAD-a i zapadnih zemalja kao što su Francuska, Italija, Španjolska i Republika Irska.

Vezani članci