Haker SwaBo o spornoj stranici na Facebooku: Kakva pedofilija, administrator ima 15, 16 godina

pedofilija, pedofili, Facebook, haker, drolje
Njih četiri su mi se potužile da je netko objavio njihove fotografije. Zamisli kako su se osjećale. Ma da mi se požalila samo jedna, i to je previše. Prijateljica mi je i volim je - kaže M. N. iz Tuzle, u hakerskim krugovima poznatiji pod nadimkom SwaBo1337, osnivač skupine United Bosnian Hackers. Brzo je stupio u kontakt s nekadašnjim kolegom, osnivačem stranice. Naime, 16-godišnji Renato E. iz Hrvatske mu se sam pohvalio kako postavlja stranicu s fotografijama djevojaka nazvanu Najveće dr... osnovnih i srednjih škola.

- Kad sam ga pitao zašto, kazao je: Pa ja ni ne znam tko je na fotografijama, drugi mi šalju slike, a ja samo objavim - kaže. Renato E. je odbio ukloniti fotografije pa je SwaBo1337 ušao u administraciju stranice i pobrisao što je trebalo. M.N. se ne slaže kako je riječ o pedofiliji jer Renato ima 15-16 godina. - Zašto o radi? Mislim da želi privući pozornost, samo to. Poznavao sam Renata - inače koristi lažan profil Josip Mamić - duže vremena jer smo se bavili istim poslom, hakiranjem.

- Ne, nikoga se ne tiče kakve su djevojke koje su na fotografijama. Sve što rade je njihova stvar. I pod tim ne želim reći da rade nešto loše, govorim općenito. No razmislite. Eto, da ja sad tebi pošaljem svoju nagu fotografiju, što onda? Da ne želim da bude viđena, ne bih ti je poslao, zar ne - govori. Sigurnost i privatnost su ipak samo iluzije. Renato E. danas je deaktivirao svoj profil na Facebooku.

tinolovka-news.com