Našli se prvi puta nakon dvije godine veze preko Facebooka, on se šokirao pa je ubio

Facebook, Facebook, skype, Facebook, otkaz, Facebook, ljubav, Facebook, aktivacija, Facebook, prijava, servisi, internet, Facebook, zatvor, Facebook, oči, zdravlje, Facebook, Facebook, Facebook, Facebook, Facebook, profil, Facebook, odjava, Facebook, korisnici, Facebook, Facebook, oko, oči, oftamologija, Facebook, Facebook, prijateljstvo, šok, ljubomora, Facebook, test, Facebook, ovisnost, Facebook, presuda, lažni profil, Facebook, dosada, Facebook, špijuniranje, Facebook, zbližavanje, nalazak, silovanje, Facebook, Facebook, objava, ljudi, Facebook, pristojnost, Facebook, profili, blokada, Facebook, vjenčanje, Facebook, profil, Facebook, mitovi, istina, seks, Facebook, laganje, Facebook, ubojstvo, Facebook, virus, oprez, Facebook, povijest, spriječavanje, Facebook, istraživanje, korisnici, status, društvene mreže, Facebook socijalna mreža, prevara, aplikacija, mobilna aplikacija, Facebook socijalna mreža, lažni profil, način, Facebook socijalna mreža, trikovi, dečki, profili, Facebook, objave
Vineet Singh (22) i Jyoti Kori (45) iz Indije imali su dvogodišnju vezu koju su održavali isključivo putem Facebooka, a da se nisu nikada vidjeli.

Kada su napokon dogovorili svoj prvi susret uživo, Vineet se šokirao. Shvatio je da mu je njegova "Facebook ljubav" lagala i za godine i za svoj bračni status.

Naime, ona mu je rekla da ima 21 godinu, a prešutjela mu je da je udana i da je majka troje djece, piše Courier Mail. Vineet se toliko razljutio da ju je upucao, a nakon toga je ranio i sebe. Jyoti je preminula na mjestu događaja, a mladić je ozljedama podlegao u bolnici. Policija je izvijestila da je istraga u tijeku.

Vecernji list