FOTO  Završio 4. Sajam vjenčanja u Hercegovini

Sajam vjenčanja

U sklopu sajamskog  programa bogatog ponudom izlagača iz vjenčane industrije, prezentacijama, radionicama i dnevnim modnim revijama  posebnu pažnju posjetitelja pridobila je Humanitarna modna revija organizirana za Udrugu Fra Mladen Hrkać.

Podrška javnih osoba nije izostala ni ove godine. Voditelj cijelog programa bio svima znano lice sa OBN-a Emerik Gudelj koji je bio odjeven u Cesrs odijelo. Emriku se u voditeljskoj ulozi pridružila poslavljena glumica Doris Pinčić prošetavši predhodno modnom pistom u vjenčanici salona Bakus sposa. Glumica Jagoda Kumrić pozdravila je sve prisutne u vjenčanici salona Draga. Nastup mlade i tlentirane pjevačice Eve Pilić upotpunila je večernja haljina Paparazzi salona Ela exclusive, a Hrvatske dizajnerice Monika Sablić i Kristina Burja po prvi puta predstavile su svoje najnovije kolekcije na području  Hercegovine. Bivša manekenka, a danas uspješna glumica Ana Gruica odjevena u poznati američki brend Jovani  koji se može pronaći u  Butiku Angels fashion iz  Mostara, pokazala je da još uvijek vlada modnom pistom. Poznate mankenke Ivana Ergić, Tea Zadro, Jelena Vukanović, Rea Raspudićpošetale su i u vjenčanicama salona Paulina Sposa. Za kraj programa sve prisutne pozdravila je naša najpoznatija misica Anica Kovač, a ovaj put pojavila se u ulozi backstage managera

Cvjetne prezentacije održale su se oba dana Sajma u popodnevnim  satima a  vodili su ih profesionalni aranžeri Marjan Planinšek  iz Slovenije, i Lela design iz  Zagreba, a sve pod pokroviteljstvom  veleprodaje cvijeća Masline.

Hair and make up radionica čiji moderator je bila Marijana Azinović  iz La Bellezza studia, te Marijana Bošnjak iz Cityspa i ove je godine privukla veliki broj posjetitelja koji su pažljivo pratili savjete i posljednje trendove u vjenčanoj frizuri i savršenom make up-u za mladenku.

Posobno zanimljiva i vesela bila je nagradna igra powered by Konzum, koja je održana na glavnoj pozornici Sajma, gdje su se natjecala 3 para, a pobjednički par osvojio je vrijedne narade.