FOTO/VIDEO  Nadogradnja Windows Phonea donosi i novu aplikaciju kamere

kamera

... Windows Phone. Iako je velik dio mogućnosti već otkriven, skrivenih detalja je mnogo - a neki se kriju i u novoj aplikaciji za upravljanje mobilnom kamericom, piše tportal.hr.

Novotarije koje otkriva video s UnleashThePhones očekivane su, jer se i ranije spominjala mogućnost pružanja više prilagodbe za krajnje korisnike. Tako se saznaje da se aplikacija službeno zove Microsoft Camera, a živa pločica koja je obično po želji birala prikazane fotografije sada će biti nešto prilagodljivija - moći će se birati prikazivanje samo favorita, jedne slike ili po starom (sve).

Fotografije će se moći grupirati po lokaciji ili vremenu, a ono najvažnije, sučelje same kamere bit će kudikamo prilagodljivije. Sada će korisnici moći mijenjati određene postavke koje su dosad bile skrivene u izbornicima aplikacije. To uključuje brzo mijenjanje razlučivosti, balansa bijele i sl., a u nastavku se može vidjeti kako to izgleda:

Naravno, mnoge mogućnosti već su dosad imali uređaji iz linije Nokia Lumia, u sklopu aplikacije Nokia Camera - koja će, po svemu sudeći, i dalje ostati superiorni(ji)m rješenjem.