Pripadnici HGSS-a tijekom noći imali sedam intervencija u Mostaru

Mostar, sunce, snijeg, HGSS, snijeg, Mostar, Stožer civilne zaštite Grada Mostara, snijeg, stanje na cestama, Mostar, snijeg, Elementarna nepogoda, Mostar, snijeg

1 akcija: Prijevoz sa pedijatrije na Musalu za Ivana Ćatovića, poslani od strane civilne zaštite, učestvovali spašavatelj dr. Dragan Popovac kao vozač, te Goran Mitrić.

2 akcija: Prijevoz sa OIL-AC pumpe do Rodoča za čovjeka u alkoholiziranom stanju, poslani od strane hitne pomoći. Učestvovali Braco Zelenika kao vozač te Goran Govedarica i Davor Marijanović kao volonteri spašavatelji.

3 akcija: Kućna posjeta na Bunu u novom naselju za gdin Antu Ćubela, sudjelovao spašavatelj Goran Vidović kao vozač. S njim su išla 2 asistenta volontera te doktor i tehničar.

4 akcija: Pozvani na intervenciju u Jasenicu ali odustalo se radi nemogućnosti prolaska zbog zatrpanog puta. Na intervenciju su išli dr. Dragan Popovac član ISS službe kao vozač i spašavatelj te par volontera sa 2 vozila.

5 akcija: Pozvani na intervenciju u Cim-Mašiće zbog prijevoza trudnice Mirjane Ćavar. U intervenciji učestvovali dr. Dragan Popovac kao spašavatelj vozač, i kao podrška Ermin Koso, Goran Mitrić te doktor, tehničar i vozač hitne.

6 akcija: Intervencija zbog prijevoza na dijalizu sa ulice Biskupa Buconjića 19 B/II na Bijeli Brijeg. U intervenciji učestvovali: Albin Oreč kao vozač, Nikola Cvitković i Borko Latinčić.

7 akcija: Intervencija za prijevoz pacijenta Čokle Smajla kod „staklene banke" na CUM radi hitne operacije. U intervenciji su bili spašavatelj doktorica Veronika Grgić, te vozač Leo Čerkez.

Sve informacije nalaze se na i na njihovoj Internet stranici hgss.ba