Nestanak Antonije Bilić: POTRAGA ZA DRAGANOM PARAVINjOM

nestanak-antonije-bilic
Policija je u selu Bilišani Donji završila pretraživanje napuštenih objekata, područje uz rijeku Zrmanju i okolni teren u potrazi za Bilićevom, ali nije saopćila da li je pronašla bilo kakav trag koji bi doveo do nestale djevojke.

Boško i Marta Paravinja, jedini stanovnici zaseoka Paravinje, ispričali su da su Dragana posljednji put vidjeli prije tri dana kada je po njega došla supruga.

"Dragan je znao dolaziti kamionom u Bilišane i kamion je bio plave boje, ali bez cerade. Inače je oženjen i ima djecu, ali oni žive u Srbiji'', rekla je Marta Paravinja i dodala da on ne liči fotorobotu koji je objavila policija.

Hrvatski mediji, koji su objavili fotografiju Paravinje, navode da je on na području Srbije pokušao silovanje, kao i da je devedesetih godina izvršio silovanje za što je osuđen na četiri i po godine zatvora.

Policija ličko-senjske uprave juče je vršila forenzičku pretragu kamiona, zbog sumnje da je 7. lipnja u njega ušla Bilićeva, kojoj se od tada gubi svaki trag. Sumnjivi kamion zaustavljen je kod raskršća Sveti Rok, vozač je priveden na informativni razgovor, ali je oslobođen sumnje.

U potrazi za Antonijom Bilić ispitano je 400 ljudi, za njom traga do 1 300 policajaca, pripadnika gorskih službi spašavanja, lovci, vatrogasci.

Srna