FOTO  Slavija deklasirala Velež u Vrapčićima

Velež je već u ranoj fazi ostao sa igračem manje na terenu nakon što je domaći igrač Merzić igrao namjerno rukom u 21. minuti u izglednoj situaciji za goste. Slavija je u prvom poluvremenu imala terensku incjativu, ali Velež je propustio da povode i sa igračem manje. U 43. minuti Serdarević je sve dobro napravio, izašao pred golmana Dujkovića i za malo bio neprecizan. Isti igrač samo minutu kasnije krade loptu štoperima gostujuće momčadi, dobro šutira, ali golman Dujković odlično brani. Na poluvrijeme se otišlo bez golova.

U drugom poluvremenu preokret. Za goste je već u 48. minuti pogodio Rašević i vodstovo od 1:0. U 65. minuti na 2:0 za goste povisuje Perišić. Potpuni potop domaćih i veliku pobjedu gostima donosi Aleksić u 81. minuti golom za 3:0.

FK Velež - FK Slavija 0:3

0:1 - Rašević, 0:2 - Perišić 65', 0:3 - Aleksić 81'.

FK Velež: Bobić, Zvonić, Kazazić, Kodro, Serdarević, Merzić, Okić, Mehremić(60', Hajdarović), Jaganjac(70', Mahinić),  Nuhić, Čurić. Trener: Ibro Rahimić.

FK Slavija: Dujković, Svitlica, Fazlagić, Papaz, Rašević(77', Bešlija), Dudo, Kokot, Perišić(84', Pušara), Dudić(73', Mamić), Benović, Aleksić. Trener: Vlado Čapljić.

Rezultati odigranih utakmica 14. kola Premijer lige BiH:

NK GOŠK - FK RUDAR-PRIJEDOR - 18.11

-:-

OFK GRADINA - NK ČELIK

0:1

FK OLIMPIC - FK RADNIK

1:0

FK SARAJEVO - HŠK ZRINJSKI - 18.11

-:-

FK VELEŽ - FK SLAVIJA

0:3

FK LEOTAR - FK ŽELJEZNIČAR

0:2

NK ŠIROKI BRIJEG - NK ZVIJEZDA-GRADAČAC

1:0

NK TRAVNIK - FK BORAC

1:1